Nu drar jag

Nu far jag till skogen i Småland är skogsmulle o leker indian......hehe....ses på söndag.....haj haj

Snurrar

I mitt hue snurrar det...e så mycket nu att tänka på....lite kaotiskt blir det i mitt hue emellanåt...suck.
Idag har jag varit hos herrskapet Frej i deras herrgård.....alltid lika trevligt att träffa dom.....måste bli oftare bara.....
sen vart jag ut om jobb för att fixa en tid som jag måste byta nästa vecka för jag ska till dr.....det blev ok...men inte riktigt bra tycker jag.
Lite irriterad på att man inte kan få ta komp med ersättre....i alla fall vid speciella tillfälle.....givetvis inte bara hux flux...jag har över 30 timmar.....hade det varit vår gamla chef så hade jag fått ta det för denna sakens skull....men inte nu med den nya....inget ont i henne hon e kanon men lite irriterad e jag.....men sånt e väl livet.....men det ska bli så jäkla skönt att komma till Småland o bara släppa allt........ska vara en riktig skogsmulle jag.

Tandis

Då var det avklarat....tjoho...gick smärtfritt o bra....den enda negativa är att nu ska den här tandläkaren sluta!!!!!!!!Jag avskyr att byta,den förra gick i pension o det kan man ju inte säga nåt om så fick jag denna här...o han kände jag mig verkligen trygg med....o så ska han sluta-jag tror jag blir galen.
Sitter o väntar på samtal från Malmö.....behöver egentligen gå o skita(ursäkta)men vågar inte för då ringer dom säker så det e bara att knipa igen...haha.
Sen ska jag träffa fru Frej...men det lilla livet sover väl än så det e inte värt att ringa än o bestämma plats.
Egentligen har jag inte tid att sitta här utan har mycket att göra inför Småland...så hej så länge.
Ps gubben kom inte hemvinglandes i natt utan han höll sig nykter o var hemma i tid=duktig gubbe.

Ensam hemma

Gubben e iväg med jobb så vet ej när han behagar vingla hem i natten....vi får väl se.......!!!!!!!
I morrn ska jag upp så satans tidigt...ska till tandläkaren kl 07.40...hur fan kan jag vara så dum så att jag tatt en sån tid?
Sen ska jag träffa fru Frej o sen så blir det hem o packa inför Småland.
Någon som vill bli väckt av mig i morrn???Jessica???Zandra......Moster Lena????
Nä nu ska jag gå o förbereda inför i morrn bitti när jag kommer gå här dom en zombi.

Hohåjaja

Jag var rätt snäll mot gubben ändån när han kom hem i går....vi var ute o gick en liten runda o det hjälpte mot mitt humör.
Idag e det full rulle hela dagen......ska snart stå o ställa mig o stryka skjorta till gubben-visst e jag snäll????Han har "utbildning" nu både tis o ons så jag får väl vara snäll.
Dagens middag e lagad,räkningarna fixade,tvätt tvättad...e ju jobb i kväll o har lite o fixa innan med......


Dåligt humör

Ja...helt plötsligt blev jag så...var inte det innan men nu e jag e det.....jag e knäpp.
Har haft en bra dag med Lilleman o Jessica...vi var o fikade på maddes o då sov han så gott den lille.....sen fick han oxå mat o sen gick vi runt på stan....men inte skulle han ligga i vagnen utan det var selen som gällde.....men mormor 2 bär gärna omkring dig så det gör ingenting.
Har städat lite när jag kom hem men fy vad jag e trött på detta stora huset.
Gubben skulle egentligen jobbat över men verkar som han kommer hem ändån....blä...vill vara själv...jaja-han får skylla sig själv ,som sagt e jag inte på nåt trevligt humör.


Fika

Idag ska jag fika med Lilleman....tjoho.......
Skulle egentligen bara vara hemma o städa mm men det får jag göra när jag kommer hem igen...gubben ska ändå jobba över idag.
På tors åker vi till småland o stannar där till söndag...det e Lena med man,kusin Linus med tant.Nils-Berit(bebisen i Petras mage),gubben o så jag förstås.
Nästa år kan man ta med Lilleman så han får åka ut i båten med morfar o klappa alla djuren.....tror inte hans mamma e så road av det men hon kan stanna hemma...haha
Nu ska jag göra mig i ordning så jag e klar när Lilleman ringer...puss o hej

Yes

Nu är min jobbehelg slut...trallallalllalla.........den har varit helt ok o tiden gått fort....men det så skönt att den e gjord....
Har ju inte hunnit hända så mycket mer...kommit hem o sen har jag surat på gubben både fredag kväll o lördag kväll....o varför har jag ingen anning om....jag e väl knäpp......
Nu sitter jag i min ensamhet här o njuter...min lilla gubbe e på bois....vet inte riktigt vad jag ska göra men hittar väl på nåt......Saknar Lilleman med...ett tag sen nu ju.....pussar på dig gullunge.
I morrn e jag ledig o då ska jag bara vara hemma o röja,tvätta mm.....hur kul e det....nån som vill hjälpa till????Snälla snälla......

Prosit

Här börjar man bli förkylder o hur kul e det????Men det e bara till att stoppa in sig tabletter mm.....ska nog gå bra.....ska ju jobba hela helgen,men e ledig på måndag å det blir det en vilodag.
Hade ju sovmorgon idag men inte sov man länge för det...fan.....så typiskt......tänkte vara lite elak o ringa o väcka Zandra men jag vågade inte...haha...låt flickebarnet sova.....men eftersom jag jobbar tidigt hela helgen så kanske vi ringer från jobb då...mmmmmmuuuuuuuhhhhhhaaaaa.
Nu ska jag snart iväg.....har en massa grejor jag måste fixa......ikväll får gubben passa upp mig...det e hans lott här i livet.....ska gå o ringa honom nu o påminna honom att han ska ta upp bord från källaren som en kollega ska låna.....hej svejs.
Ps Zandra...vi hörs tidigt i helgen.....hahahahaha.D

Jaha Ja

Vad har hänt i dag då...jo jag har jobbat...jobbade med trevlig kollega.....den alltid lika morgonpigga Zandra....haha......
efter jobb så satt jag bara i trädgården en stund...skulle städa men blä......nu väntar jag bara på gubben så vi kan köra ut till mamma o pappa.....
Annars e läget lungt...lita roliga saker på gång...så det e ju skoj.......
Måste bara beklaga mig på att jag e fattig...haha...i går gjorde jag av med en hel del pengar o det var inte på shopping.....tyvärr...haha.
Får väl fjäska o leka indian med gubben så kanske jag får en slant.....hej svejs


Igår

Ja det var ingen vidare dag...jag typ låg i soffan hela dagen.....men framåt kvällen så behövde jag komma ut en runda så vi körde o tittade på Angelicas nya hus.....fint o dom var duktiga o höll på att måla....ska bli kul att se sen när det blir klart.Som sagt så var jag ju inte på nåt vidare humör i går så gubben fick sin beskärda del av skäll med.....haha.
Hade hoppats på att Jessica o Lilleman skulle tittat hit men det blev inte så......men kommer andra ggr.....i stället tittade farfar förbi......inte riktigt samma sak men det dög...haha.
Nu ska jag snart i väg,har ett möte kl 11 o sen ett möte kl 13 o sen ska jag jobba kväll o natt......så ska snart gå o packa lite så alla grejor kommer med.....direkt efter jobb i morrn så ska jag i väg till dr.....måste ev sticka lite tidigare från jobb med...får fjäska lite för den som jobbar.......så blir nog inte något bloggande  förrän i morrn em när jag åter e hemma igen.
Hur ska man göra när ens gubbe ser ut som en vilde o inte vill gå o klippa sig?????Tips,tack!!!!!
Angelica....säg bara till så kommer Bill o Bull o hjälper.....haha


Blä

Vilken natt....ont i magen o mådde illa o så n gubbe som snarkade så in i  helvete....vet inte vilket som var värlst???!!!!
Nåja känns bätre nu.....tur det finns piller...haha.....men har bara legat i soffan nu på fm o tittat på tv...det brukar jag inte göra.
Men ska hålla mig i hemmets lugna vrå i alla fall...kanske sätter mig i trädgården...vi får se.......
Som sagt så händer det inte så mycket idag.....

Glömde

Ja jag glömde ju i mitt förra inlägg hurra för Angelica som fyller år idag...hipp hipp hurra.
Nu ska jag lägga mig i soffan igen-mår inte alls bra.....så tyck synd om mig.

Dålig

Ja...jag e lika dålig som jessica snart på att uppdatera...haha.....ska skärpa mig.Den här lediga helgen har gått så satans fort......blä-i Fredags så var farfar här o käka,i Lördags kom tant Maria(trevligt) så vi satt i trädgården på em o sen så käkade vi tacos.....jammi,jammi.......
Idag har jag varit med Maria i Burlöv-hon shoppade(inte jag)haha...jo lite gjorde jag men det var bara sånt som var nödvändigt.....inte lön än ju.
Så e det snart ny vecka o den består av jobb o 2 möte.....så nu blir det ännu fler komptimmar....behöver ej fler nu.....sen så ska jag på läkarbesök o ja sen hade jag velat hinna träffa Adrian innan han flyttar...haha...flyttar ju ej så långt men....vill träffa honom o så vill jag träffa Lilleman....o en massa annat löst folk...haha....vi får se vad som hinns med....känns som jag har en jäkla mensvärk på g o det e inte kul...vissa tillfälle e det olidligt.
Nu ska jag surfa lite sen återgå till städning.......kram

3 Dagars ledighet

Mmmmm,den påbörjas i morrn-ska bli så skönt,e så sjukt trött.
Jobbat idag o avslutade med ett litet möte.......så nu har man gott om komptimmar........
Vi har fått reda på våra nya löner-jag har ingen koll på sånt om jag fick bra eller inte,vem vet jag kanske fick minst på jobb....men det hoppas jag inte.Visst e pengar en hel del men det e inte bara därför jag jobbar-jag trivs ju verkligen med mitt jobb...det jag får tillbaka av mina boende betyder mer än pengar-o sen har jag ju en gubbe vars plikt är att försörja mig med ju...haha
Ska in i duschen nu för sen ska jag på möte på min systers boende.....
Grattis Angelica o Fredrik o så klart Adrian till att ni äntligen fått huset.....ska bli kul o komma o hälsa på....ja jag har inflyttningspresent med mig så klart.

Host host

E det min tur o bli sjuker nu då????Ont i halsen ,ont i ögonen o allmänt hängig...alla runt omkring ebn e ju krassliga.lilla gubben vatt i påskas mm,tom lapplänningarna e sjuka -allihopa.
I går var jag i väg hela dagen-först personalmöte sen mötte jag häxan i stan o sen var det att jobba på kvällen,gissa om jag sov gott i natt......
Idag så går jag o dräller här hemma ska o jobba sen igen......men just nu måste jag gå på toa...hej så länge

6 Månader

Ja det blir våran lilleman idag.......gud vad tiden går fort.....hoppas mamma har varit extra snäll mot dig idag.


Påsken snart över

Inte riktigt än men snart.dock e vi lediga i morrn med o det e skönt,ja vad har annars hänt under påsken då??
Fredag:Ja då hade vi gäster o det avlöpte väl-trevligt o det blev inte så sent,dock var Lilleman ganska ledsen men så e det ju me bäbosar-men där kom ett o annat leende när han inte trodde vi såg,haha-den lille spjuvern.
Lördag:Plockade lite här på dagen o tog det allmänt lungt,sov tom middag i två timmar...nicesen bar det ut till mamma o pappa på påskmiddag...jammi jammi....alltid gott o äta borta-blev inte så sent då heller,o jag körde(som vanligt)
Söndag:Ja i dag har vi inte gjort många knop...dock tog vi en långpromenad o in om mannen som fick bjuda på lite kaffe,sen har vi inte gjort nåt mer än att slöa.....men blir så vissa dagar.....jag ska iallafall gå o lägga mig snart.
Ps.Fick inga påskägg,men fick blomma o så har Jessica lovat att baka.DS

Glad påsk

Nu e påsken här o nu e jag ledig,tjoho.
I kväll har vi gäster så nu e vi i full gång o städar....och tog jag en paus o smet in i datarummet...haha.....än har inte gubben märkt nåt.
Lilla gubben e förkyld o gud så ynklig han e nu då....ni män e som små barn när ni e lite kassa.
Egentligen borde man varit i Blåkulla o hälsat på sina vänner dvs:moster Lena,Jessica,tant Mia mm flera.
Får väl se om jag får nåt påskägg i år....troligtvis inte....syrran min har lovat mig ett men det kan jag nog titta i himlen åt.
Nä nu kommer gubben,bäst att låtsas som man städar.Hej hej


HM

Skrev precis svar på en massa frågor...utmanning...men bokstäverna bara hoppade runt överallt så jag fick ta bort inlägget o just nu orkar jag inte göra om det.
Idag har bilen varit på verkstad o jag vill lova att det sved rejält i plånboken...ajaj
Sen har jag varit på Lära känna samtal med nya chefen o det gick väl bra....blir nog bra...men jag saknar Inger ändån......nu ska jag gos alite med gubben som e lite sjuker....hej hej.....sen ska jag o jobba natten så hörs i morrn....kram

Idag har jag

VARIT CHAFFÖR TILL PAPPA
BURIT BRÄDOR TILL PAPPA
VARIT MATGÄST HOS FÖRÄLDRARNA
VARIT CHAFFÖR TILL MAMMA
INKÖPARE TILL EN PÅ JOBB
BREVBÄRARE
CHAFFÖR TILL EN PÅ JOBB
VARIT PÅ MÖTE
VARIT PENGAUTDELARE
JOBBAT OCH HAFT KALAS PÅ JOBB
O SEN NÄR JAG KOMMER HEM TROR GUBBEN ATT MAN SKA VARA ÄLSKARINNA MED......NO WAY...DET ENDA JAG SKA KRAMA E MIN KUDDE


Uppe tidigt

Ja...man e uppr innan fan har fått på sig skorna o det e full fart hela dagen...nu ska jag snart köra med pappa o köpa brädor.....dvs han behövaer låna min bil sen så har jag tvingat dom att bjuda mig på middag o sen så ska jag på möte o sen ut på jobb.....jaja...man kan vila när man e gammal o så kan man ge gubben order om att sköta hemmet.....o inte ens i morrn får jag sovmorgon då ska jag lämna bilskrällret....puss o hej....

Stressigt

Ja det blev det i morse....eller middgas....jag sov alldeles för länge så blev knasigt o så skulle jag börja jobba tidigare...men det gick.......
Har inte hänt så mycket tycker det mest e jobb hela tiden eller så e det andra saker som dyker uoo...får börja delegera till gubben mer.
Jag vannt i allafall 500 kr på ett jokerlotteri så det var ju bra......nu behöver jag inte ha ångest för min väska.....
Nu har tant Mia oxå gått med i klubben "gilla Ullared"...haha......

Jaha

Så var denna dag slut.....o den har gått fort.....jobbat o stått i men även hunnit fixa en massa ärenden så nu har jag fixat Lillemans påskägg så det e klart......o så har jag köpt påskpresent till mig själva en VÄSKA.....tjoho....det var längesen jag gjorde det,sen hittade jag ett par skitsnygga byxor men fat inte i min storlek...fan...eller det kanske var tur.....skulle ju inte shoppa....ska lämna bilen på torsdag...ack ack...många tusenlappar flyger iväg.....men gubben står på bilen så visst e det han som ska betala???Eller????


Min gubbe e tokig

Haha...ja han satt nog uppe halva natten o höll på med tradera......han har inte gjort det så i början så fick jag hjälpa honom om jag så satt på dass,läste eller pratade i telefon så störde han mig...till slut gick jag o la mig o vete fan när han kom in i sängen.....men hant vant i all fall ett bud.
I går var vi hos tant Mia med familj det var jättetrevligt o god mat....årets första grillning....ungarna helt underbara men gud så stor Ida har blivit o lille Erik...ja det e en lite Emil det.....den sötaste Emil som funnits.
Nu ska jag iväg på ett möte sen hem igen o sen jobba......hej o hå......även denna vecka så e det nåt varje dag så man får llite fler komptimmar.......men snart e det påsk o då e jag ledig....hej hej.....hoppas du haft trevligt idag tant Mia


Helg=ledig

Ja nu e jag ledig efter att ha jobbat i går kväll o i natt....dock blev det lite si så där med sömnen......mitt  i natten börja min mobil o tjuta,den var på väg att bli urladdad o sen så larmade det med så jag fick stiga upp...men kunde gå o lägga mig efter ett tag igen....gick sen upp en gång till o kollade läget.....sen så när kl ringde ville jag INTE stiga upp......
Idag e det underbart väder så skönt.....ska promenera ut till öb när dom öppnar....lilla Gubben ska köra på tippen....
I dag ska vi gå ut o äta....mums(hoppas jag).....o i morrn ska vi tilll tant Mia o Farbror Lars o ungarna.....funderar på att kidnappa lilleman med mig...haha...bara skoja Jessica,vi kan köra dit en anna dag o så kan vi äta...du vet var......haha.
Lånade en av mina boendes våg i går......hm.....den stämmer nog inte...jag vägde mig hos dr för 2 veckor sen  men enligt vågen på jobb så skulle jag gått upp 10 kg.....nä......det var en knasig våg........haha.
har inte blivit så bar med mina promenader i veckan det har varit sjukt mycket annat så nu e det nya tag som gäller....måste det......
Funderade inna oxå på varför vi är så tråkiga på jobb....alltså jag menar att vi aldrig hittar på nåt tilsammans....andra gruppbostäder e mycket bättre på det.....men det har alltid varit så hos oss.......för förra karnevalen var vi några som var nere o det var superkul....o visst e vi några som har träffats nån gång mer....men det hade varit kul omdet varit lite med....så nu utser jag dig Zandra till festfixare.......hehe......du e ju ung o alert......kram....fniss

Paus

Tar en liten paus i städandet......all ära åt solen men fy vad man ser allt damm....hua....men e på god väg med städningen nu men dock tar jag ej hela huset...lite mycket att städa 200 kvm när man ska o jobba sen oxå...jag ska ju orka äta pizza i kväll på jobb ju.
Annars e det undernart med bättre väder nu ska vintejackorna hängas undan...tjoho.....

VÅR

Underbart väder e det här i Skåneland....har det varit i stort sett hela veckan....synd man har tillbringat den mesta tiden på jobb då.....,har varit mycket denna veckan o nästa ser likadan ut...tur jag tagit semester i påsk.......
Annars har det inte hunnit hända så mycket tycker jag....mitt hem ser ut som gud kom hjälp mig ungefär.....ingen som vill komma o städa????
Lilleman e o får vaccin idag...aj aj.....men han e en duktig kille så det ska nog gå bra....o vi måste handla mat...skulle egentligen kört direkt efter jobb men körde hem i stället....blev akut bajsnödig....!!!!så det e bara o pallra sig ut igen.
Har blivit dåligt med promenader o ordentligt käk denna vecka.....FY SKÄMS PÅ MIG

IIIIIHHHHHH

En stor fet spindel.......hua.....den satt i duschen när jag skulle gå in o duscha...fy farao....höll på att välta hela badrummet.....fast ärligt så var inte spindeln så stor men i allafall......äckligt.
Denna vecka e det mycket,möte,jobb,övertid mm så hua......det går i ett o det e inte alltid så bra....då mår man inte bra......
Nu ska jag nanna o jag lovar att blogga mer så fort jag orkar......hej svejs.
"Otack är världens lön"


RSS 2.0