Riktigt höstväder

Ja...i dag är det ett riktigt busväder.....men jag ska hålla mig inne idag så det stör inte så mycket.
i var på dop i Lördags o det var fint o bra.....lille Felix var snäll i kyrkan fram till han fick vatten på huvudet.....då blev han riktigt arg.
Lilleman skötte sig oxå bra tycker jag.....när prästen höll tal eller om det var en bön så började Lilleman o xå snacka högt så han tyckte väl prästen var tråkig...haha.
Efter det så blev det smörgåstårta o helt underbart goa tårtor.....
Den här veckan ska jag försöka utesluta mjölkprodukter...jag har haft problem ned min mage o det lite väl ofta sista tiden.....har inte spelat nån roll vad jag ätit....men det e inte så kul att behöva uppsöka toaletter var man än är.....mor min tycker jag ska gå till dr...men jag testar här hemma med detta först så kanske det blir bättre.....men jag älskar mjölk.....suck.
Den här veckan e det jobb på agendan o så bär det av till Ullared med jobb.....tänkte passa på att köpa presenter till Lilleman som snart fyller år.

Oj då

Har visst inte uppdaterat på hela veckan....som vanligt.
Denna vecka har gått i rekordfart.....måndag höll jag mig hemma på dagen sen så jobbade jag kväll o natt.
Tisdag körde jag först till moster Lena med bullar på morgonen...så mysigt hon hade dukat med tända ljus,sen kom Lilleman o Jessica ner dit,efter vi dumpat moster så körde vi ut på center syd.
På kvällen var jag själva hemma eftersom gubben min var borta några dagar,men jag fick mat med hem av moster lena...så jag klarade mig.
Onsdag jobb igen.
Torsdag först möte på morgonen på jobb sen ut till pappa o städa bilen o där blev man bjuden på middag...mums.....sen körde jag o mamma till stan o fixa ärenden o sen på kvällen så ner til stan med moster lena.
idag e det jobb som gäller igen både kväll o natt....o i morrn ska vi på barndop.
Jag hunner inte med att städa här hemma...någon som vill hjälpa till????
Har bokat en resa med Eva oxå i december...ska bli superkul........

Lördag idag

Idag e det lördag o jag e ledig....vi ska på kalas i em i Säby.....så ska träffa tjocka släkten.
Annars har veckan rust i väg......fick ta en dag för mig själva med för jag var rent slut.....
I går var vi o köpte ny bilbarnstol till Lilelman o denna var bra...han satt som en prins i den......den lilla busungen hittade oxå knappen till fönsterna så helst plötsligt på motorvägen så var rutan helt nere så det var till att låsa den rutan...nu får jag väl barnsäkra dörren med.....hihi...han e go.
Var oxå o köpte ny vagn till Jessica.....men nu var det sista gången Jessica....nu får du inte köpa nya vagnar mer....haha.
Hade behövt röja här hemma o ringa runt till folk o fä som man inte pratat med på ett tag.....VILL HA MER TID......
Men först kaffe.

Trött

Tycker jag e konstant trött......gäsp....ingen ork eller energi,men kan väl vara för att det e höst på gång men bara det att jag brukar annars vara som piggast då...älskar ju hösten.
jag tar min medicin som jag ska men ska kanse gå o kollad det ändån.
Men har ju varit mycket hela detta året så att det kan ju vara verkliheten som kommer i kapp.
Idag har jag haft en egodag...men inte fan har jag gjort så mycket...sov ända till 10.15 o sen bara o handla o på apoteket.....lite pillande här hemma men inte mycket.Har även varit hos systra mi med.
Gubben min e inte hemma kommer inte hem förrän i morrn....o då ska jag jobba natten så vi ses på torsdag...man saknar inte kon förrän båset e tomt...haha.
Nu ska jag kolla in vad där e för tv-program i kväll...sen blir det att krypa ner under filten i soffan......gäsp......hej hej

Som vanligt

Så är jag dålig på att uppdatera men man har inte alltid lust o tid o så har det inte hänt nåt speciellt.
Har kommit igång att jobba efter att varit hemma några dagar,har även hunnit med att gå på en obligatorisk kurs...som var si så där.
Vi har schemaändring på gång på jobb igen o jag lovar att jag inte var glad förra veckan,men jag sa mitt o nu blev det lite bättre,,,bara en sak till som får åtgärdas så kan jag nog godkänna det sen.....inte helt nöjd men acceptabelt.
Tycker inte jag hunnit med så mycket på fritiden....eller kommer inte ihåg i allafall....haha...
Igår efter jobb var vi hos Jessica o Lilleman o satte upp barngrinden....o hon bjöd på middag...mums...det var gott...hon har lärt sig.....
Har hunnit va med moster o shoppa i veckan kom jag på...blev någon julklapp....haha.
Idag börjar jag jobba 16 o har sen natten...vi ska ha kräftskiva på jobb.....o jag som inte gillar det alls....blä.
I morrn ska jag följa med Lilleman till tandläkaren.....han är numera stolt ägare till hela 2 st tänder...haha......jag säger bara AJ AJ.

Nu har jag

Nu har jag avnjutit min lunch....GLASS.....haha.....men det känns så skönt för halsen....tur vi hade hemma.
Annars e det fruktansvärt trist att vara hemma........man bara sover o svettas o fryser om vart annat.....det e bara en liten stund på fm då det känns ok.....men blir mog bättre i morrn.
nu ska jag snart bädda ner mig i soffan.
Idag fylelr stora grabben år,hela 23 år blir han....o så fyller min älskade mamma pensionär idag.....tanken var att åkt ut där i kväll en runda men vi nog se hur det blir med det....men men hon blir inte ledsen...jag sjöng i morrse för henne så gott jag kunde......Godnatt


Hemma

Är hemma från jobb....har feber mm,det e inget kul alls.....känner mig jättehängig o deppig.
Skulle egentligen oxå varit hos dr i Malmö(inte i dag men nu idagarna)men pratade med dom i morse o eftersom det går svininfluensan så ska vi skjuta upp et en månad.
Jag e till 90 % säker på att jag bara fått en vanlig förkylning men det var bäst att ta det säkra före det osäkra....men det känns ändå trist...vart tom lite ledsen innan idag...men jagblir sån när jag e sjuker....känslig o sårbar.
Men men det blir nog bra.......det brukar bli det till slut.
Har inte hänt nåt annat mer än att jag ligger i soffan.......retar mig lite för vi skulle ha ett viktigt möte på jobb...som jag ville vara med på......typiskt.
Nu ska jag återgå till min älskade soffa...ska bara ta alvedon först.....host host...o hej.

Hängig

Japp...det e vad jag är....ont i halsen mm.....men förhoppningsvis går det över.
Har varit hos tandläkaren idag o åter igen en ny tandläkare,men hon var bra...så hoppas hon stannar.
I går var vi uppe hos Jocke i hans lägenhet på ett litet kalas....han fyller ju år på torsdag.......
Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna....har kännt mig ganska så låg...mycket i huet för tillfället känns det som.
Nu ska jag o jobba........

RSS 2.0