Aj aj

Har suttit i skräddarställning och slått in en massa julklappar.....så nu gör det förbannat ont i ryggen...men det e skönt att man har kommit en bit på väg....dessutom har jag skrivit julkort.....
Gårdagen var trevlig med mamma o pappa.....försöker bearbeta min pappa att köpa ett jättefint skötbord/möblemang till mig om nu allt går bra...men verkar svårt....kostar 5000!!!!!!men man kan ju alltid fösöka ju.
Sitter o planerar lite...tycker det e mycket nu.........ska ut o hälsa på Adrian en dag men denna vecka är körd....får prata med hans mamma.....hon e ju hemma o latar sig nu ju...haha.
Måste boka in ett besök i Hyllinge med o sen planera för en helg i Trollhättan......NÄR SKA JAG VILA????Haha.
I dag börjar jag jobba 16 o i kväll ska vi ha anhörigträff på jobb...sen har jag natten med plus personalmöte i morrn bitti....blir trött bara jag tänker på det...gäsp.
Piff o puff har varit ganska snälla i natt....har bara behövt gå upp 2 ggr i natt........
Nä nu e det tid att fixa lunch......hej hej.


Sista lediga dagen

Ja...det e det i dag...har varit ledig nu några dagar men gud vad tiden går fort.
I går så fick vi putsat fönsterna här hemma,eller rättar sagt gubben gjorde det-jag höll på med annat.
Helt plötsligt får vi besök av Jessica o Lilleman så då kunde man ju inte städa....haha...men det var trevligt o jo Lilleman hjälpte till med fönsterna-han slickade på dom.
Framåt kvällen kom moster Lena o mannen,hon skulle hjälpa mig med mina köksgardiner o det blrv fint-hon e så duktig o snäll tanten!Tack så mycket älskade moster.
Vi käkade lite där på kvällen med o jag åt vitlöksdressing....men det e nog bara för mig att inse att piff o puff inte gillar när jag gör det för fy farao vad jag hade ont i magen sen och det var likadant sist jag åt vitlöksdressing.Jag som älskar det.
Idag kommer mamma o pappa på middag så dags att sätta fart.....
Ps Är så jäkla trött på att behöva gå upp på dass ca 4-6 ggr varje natt,trodde det var sånt som kom senare,inte än!!!!Ds


Idag

Är det ingen bra dag...piff o puff  lever jävel i dag...fy farao vad jag mår illa......
Emellanåt känns det ok men sen kommer det igen....o mina handleder är jättesvullna ser ut som....ja....
Men man ska inte klaga.....det e helt klart värt det.......lite synd för att jag hade velat träffa Jessica o Lilleman i stan i dag men får bli vid ett annat tillfälle.
Annars e läget lungt.....i helgen får man göra lite julfint här o min kära moster kommer o hjälper mig med gardinerna....hon e snäll tanten.
Nu ska jag lägga mig på soffan o dra ett täcke över huvudet.
Ps.Tycker ni inte att min kära gubbe ska passa upp mig i kväll???Ds

Borta

Ja...skrev ett inlägg i går men det bara försvann.....
Men skrev mest lite om vad som hänt dom sista dagarna o så.
Skrev oxå att jag mådde som en prinsessa o att jag nästan men bara nästan ville må lite illa så att jag visste att piff o puff i magen vekligen var där.......
Ibland ska man inte önska vissa saker för i natt o lite nu så har jag mått illa o haft halsbränna.....men börjar gå över så snart mår jag som en prinsessa igen.
Nu e jag ledig till mån em....vill egentligen hitta på nåt men har inte energi för det....får väl fortsätta adla här hemma.
Måste pussa på Lilleman snart oxå...var ju ända sen i söndags.......
Nu får vi se om detta inlägg blir kvar.
PS.Eftersom gubben min e delaktig till att jag börjar bli tjock-tycker ni inte då att han kan vara med o betala lite nya kläder till mig.Ds......hahahaha

Ännu en vecka har gått

Ja...ännu en vecka har gott sen man fick se piff o puff i magen och än går det bra.....tjoho.
Mår som en prinsessa o är pigg o glad.....nästan men bara nästan så man vill må lite illa bara för att veta att dom e där i magen......men som sagt bara nästan.
I går satt vi på kurs hela em o visst den var bra men var ändå ganska segt,man får myror i byxorna efter ett tag....sen bar det av  till jobb en liten stund men det gick fort.
I dag ska Lilleman till fotografen.....han kommer att bli superfin-det e han ju alltid våran lilla solstråle.
I kväll o i natt e det jobb sen e jag ledig till måndag kl 16......me like.
Nä nu ska jag göra nåt vettigt sen ska jag skriva en lapp till gubben vad han ska göra här hemma i kväll.....måste ju dela på sysslorna.

ADL

Ja...det är vad vi kallar det på jobb när man har hemmadag o städar o fixar mm...o det e en sån dag jag har här hemma i dag.Just nu har jag paus för det måste man få ha.
Annars är allt bara bra....jag mår prima...det e så man ibland undrar om man verkligen är gravid!!!!Men det e jag ju.......
Har varit en hel del tankar dom sista dagarna...ena stunden så är man i full planering i huvudet o sen nästa stund så nollställer man sig för än är det ju tidigt...det bästa är nog nu att ta en dag i taget o glädjas för varje dag som det går bra.
Annars i helgen har det varit full rulle...i Fredags så var vi på Sundspärlan med gubbens jobb...o det var helt ok...maten var god men underhållningen si så där......vi var hemma vid 23.30 så det var lagom tid.
På lördagen var gubben med dottern o hämta soffa o jag slappa sen var vi på kalas på kvällen där min mamma äntligen fick berätta att hon ska bli mormor....haha.....gissa om hon var lycklig....haha.
På söndagen var det jobb som gällde o det gick bra det med....vi hade bakdag o komendoran(MIA) dirigera mig.
PS Här hemma går jag nu under smeknamnet......FLODHÄSTEN....det e min käre gubbe som säger det...inte vidare snällt tycker jag....haha.DS

Dubbel lycka


Ja.......uti i min mage har två frö satt sig......alltså väntar jag barn o till råga på allt tvillingar......!!!!!
Har varit i chock tillstånd nu i några dagar...detta fanns ju inte med på kartan att det skulle vara två....
Eftersom jag har gått hos dr i Malmö sen innan då jag fick missfallet  i våras och fått mediciner o så så har vissa trott att dom har satt in en massa ägg i mig men nä......spermie mötte  ett ägg o detta ägg delade sig.....alltså kommer detta att bli enäggstvillingar...otoligt att dom kan se sånt redan.....
Jag kan inte fatta detta....läntat så i flera år efter ett barn o nu får jag dubbelt upp.
Än så länge e det ju ganska tidigt....8 veckor men nu måste det gå bra den hära gången.
Så mycket jag vill skriva nu men får vara för denna gången.....
JAG SKA BLI TVILLINGMAMMA
Ps gubben min e fortfarande i chock så handskas varligt med honom.Ds

Hoppsan

Glömt att blogga i veckan ju........
Vad har hänt denna veckan då???
Jobbade i helgen o det var väl ok.....hade det LÅNGA passet på söndagen o det tar på krafterna......när jag slutat for jaghem till Felix o gosa lite med honom(kusinens lille son).
Hant även i helgen med att vara hos pappa o fira lite fars dag på lördagen.....kalkon fick vi till middag o det var jättemumsigt.
I veckan har man även hunnit träffa Lilleman o Jessica en runda....alltid lika trevligt.
Nu jobbar jag bara i kväll sen e jag ledig till måndag em....i morrn bär det av till Ullared med tanterna Lena och Maria......så nu ska det shoppas.
Nu ska jag gå o ringa till frissan...både gubben o jag ser ut som två indianer...så det e dags för klippning.

Fredag

Och jag säger inte-äntligen helg för jag jobbar ju denna helgen.
Idag fick man stiga upp tidigt......för sotaren skulle komma.....mellan halv åtta o halv tio...men han var här kl åtta så det var ju bra....sen for jag i väg till vårdcentralen och tog prover på min sköldkörtel.....
I kväll o i natt e det jobb som gäller.......så ska snart göra mig i ordning...vill egentligen bara krypa ner under täcket...men nä....så blir det inte.
Ska i dag köra en liten röd loppalåda....haha.....lånat ut min bil till min kusins fru som skulle på ikea....så fick jag låna hennes...ska ju bara till jobb.
I dag fyller våran lilla Jessica år....grattis gumman(hade varit gott med tårta)haha.....puss

Höstväder

Fy faraao vilket väder det e idag...blä......säger som Jessica......idag e en jävla skit dag.
Har haft svårt för att sova i natt....är så himla tjock i halsen så fick knappt nån luft i natt....något bättre nu så hoppas det försvinner helt snart.
Helgen har varit trevlig....i Lördags kom Jessica o Lilleman med bullar på morgonen o sen åkte vi alla till mina föräldrar...där vi fikade igen o Lilleman busade.....vi vr oxå en runda på kyrkogården...var ju alla helgona helgen.
Egentligen skulle vi sen bort på kvällen men dom vi skulle till hörde av sig på em o sa att dom inte orkade.....men i stället fick vi besök av moster o morbror o det var mycket trevligare.....jag vart rätt trött så efter det så blev det bara soffan.
Söndag kom Jessica o Lilleman o hälsa på igen....trevligt...men inga bullar denna dagen.
På em var vi ute hos dom vi skulle varit ute hos på lördagen....o det var väl ok.
Idag e det jobb som gäller...både kväll o natt...ska in om apoteket först så se om där finns nåt för min lilla hals......börjar känna huvudvärken komma oxå....suck.......men men....bara att bita i hopa.
Nu är min kära vän Mia iväg på sin brölloppsresa....på tordsag blir hon fru Johanesson......jag hade gärna varit med dom i värmen.......

RSS 2.0