Tiden

Ja man har inte riktigt tid för att blogga så blir gansak glest mellan inläggen...sen så prioriterar jag andra saker som att vara med mina barn o blir där sen tid över så får man fixa lite praktiska saker o ex gå o duscha o så.....men just nu sover dom o jag valde att stiga upp för att få lite egotid.....
Vi är mycket ute i friska luften man får passa på nu innan det blir busväder som det kan bli på hösten....
(Tittade till barnen o min lille påg sover visst inte-han ligger o sprallar o skrattar o har sig.....får ta upp han snart o gosa)
Annars rullar allt på här....vi har kommit in i en del rutiner så det känns bra...mest lite praktiska saker som man måste bli bättre på att planera o fixa när gubben är hemma....men det kommer väl det med.
Barnen växer o utvecklas hela tiden....oftast sover dom mellan kl 21 fram till ca 5 eller 6...men inatt var det lite sådär....min lilla tös vaknade gallskrikande vid 01....men efter lite tröst i mammas famn så somnade hon om gott o med ett leende på läpparna o sen vakna Simon vid 03 o ville ha mat o sen bägge barnen vi 7......
Idag ska vi till tant Angelica o barnen o sen blir det ett besök hos syster.....
I morrn har jag bjudit ut mig till middag hos mamma o pappa......
Gubben o jag fårju inte så mycket tid ihopa men det e ju så ett tag men om ett tag så tänkte vi gå på bio eller bara gå ut o äta så får barnen passas av mormor o morfar.....rör sig ju bara om ca 2 timmar oavsett vilket vi gör....men känner att vi kan behöva det för att inte glömma bort varandra.....nä nu ska jag gosa Simon....kram


Mina älskade barn

Ja...kärleken till mina barn blir bara större o strörre för var dag som går....ibland kan man bara sitta o titta på dom o nästan börja gråta för att dom är så fina.....:)......och att dom är mina.
Första veckan som gubben jobbat är nu avklarat....allt har gått bra.....
Nätterna blir bättre o bättre oxå...numera så sover dom från typ 21 till 5 på morgonen o får då en slurk välling sen så somnar dom om till ca 8(tösen kan sova längre-lik mamma).
Så det kan man ju inte klaga på o det innebär ju oxå att man själv är piggare på dan.....
Första natten blev det bara 2 timmars sömn för min lille påg vaknade 2 o var pigg o glad då....hm.....men efter det har det som sagt varit bra.
Var och klippte mig i veckan,skulle gjort det innan gubben börja jobba men fick ingen tid så mamma o moster var här den tiden jag var borta....ca en timma.
I torsdags så var barnen ute hos mamma o pappa medans jag var på återbesök i Lund.....o allt hade gått bra då med.
Blev lite nostalgiskt o vara tillbaka i Lund....då ville man allt ha en bebis till.......hmmmm.
I går var jag o barnen ute i 6 timmar så idag har jag ont i benen......men blir städning nu här hemma men sen åter en tur med vagnen,,,man får passa på när det e fint väder ju.
Nu ska jag först mysa lite med den vakna bebeisen.....

Sista dagen

I moorn börjar gubben jobba efter att varit hemma i nästan nio veckor...det känns helt ok....barnen o jag måste få in våra egna rutiner....det som kan kännas jobbigast är nog innan man fått in rutiner...man får planera lite bättre så får man fixa vissa saker på kvällarna.
Barnen mår bara bra...lite olyckliga för tillfället men det går ju över.....Simon är nu 57 cm lång o väger 4900 och Hanna är 54 cm lång o väger 4300.
Många goa leende får man av dom o då smälter mammahjärtat....LOVE
Förra veckan var det full rulle hela tiden så därför det ej blivit några inlägg.....
Nu ska jag mysa bebis o fixa lite praktiska saker inna gubben beger sig i väg på bois.
Jag har vatt lite under isen sen i förra torsdagen.....man har ju fått tillbaka sin förbaskade mens...o den kom som fan....påverkar ju både piggheten o humöret..men bättre nu.....

Ser ut som Hanna slår Simon:)


Bilhelvete

Ja de får man säga om gubbens bil eller rättarsagt larmet på hans bil.....det har strulat tidigre o dom har försökt fixa det men har inte blivit bra.
I går var vi på toyota för ena nycklen fungerade inte så dom skulle fixa det men gick inte o programera om utan får beställas nytt....ok sa vi o körde därifrån...sen körde vi till tanten i Hyllinge o sen skulle vi in om o handla mat på city gross....när vi skulle därifrån så börja bilen strula när gubben skulle öppna den....allt bara hängde sig efter en stund o barnen var inne i bilen men som tur var så var ena dörren öppen så jag fick kasta mig in i bilen mellanbarnen för gick inte o öppna där framme...hur jag kom in mellan dom vete fan men på nåt vis gick det.
Tänk om vi inte hade hunnit med är utan stäng dörren då hade barnen varit inlåsta i bilen....hua.
Vi fick sen kasta in matvarorna i bilen medan larmet tjöt för fullt o barnen skrek....inte lite foolk som tittade heller.....men allt lösta sig....
I dag ska vi o fota barnen i hbg o då ska vi in om toyota igen o skälla för det blev så här efter dom pillat på den....tänk om det händer igen o barnen verkligen hade blivit inlåsta...nä dom får fixa det eller ge oss en lånebil så länge.....vi har ju min bil med men gubbens ska fungera den är ju bara 3 år gammal.
Annars ärallt lungt här ma ligger väl lite back med sömnen o det påverkar ju humöret....
Mina barn är annars duktiga på att sova på natten bara ge dom ett nattamål o sen somnar dom om men nu är dom förkylda o llle gubben har fullt med slem i halsen så är jobbigt för honom.
I morrn ska vi på 2 månaders check hos dr med dom...ska bli intressant vad om väger nu för var ju ett tag sen....men har blivit runda bägge två......
Älskar mina barn........o även gubben fast man gnäller på honom(skyller på sömnbrist)....:)

Jaha

Då fyller man år igen.....
Hade förhoppningar om att man kanske skulle få paket på sängen och frukost med färska bullar...men tji fick jag....:)
Bullar kan jag kanske få senare....beroende på när gubben stiger upp....men jag överlever nog utan.
Min morgon bestod i stället av ett st barn som låg o gosa med mig spydde ner mig,halva min säng o min kudde...typ grattis på födelsedagen mamma....:).....nä synd om di små liven när det blir så......ett annat st barn kissade ner skötbädden o sig själva så att det var bara till att sanera där.....
Så nu sitter jag här med en kopp kaffe....i lugn o ro för gubben o barnen sover.....ska vila en stund sen för har sovit som en kratta i natt.....vet ej varför jag inte kunde sova.
Grattis får man även säga till "min" Mias mans pappa som oxå fyller år i dag.....hurra hurra.

Go bild


Tiden

Tiden bara rusar i väg....jösses.
Nu e det i allafall ny vecka o även en del dagar är inbokade där......
Ibland känns det lite trist att man inte hinner med allt man vill o träffa alla man vill.....men som sagt barnen går ju först.....sen så känner jag att jag blivit dålig på att ringa folk...men som sagt fullt upp....
Mina små änglar sover så gott nu......dom har börjat bli oroliga på kvällarna här hemma...så man kan säga att både jag o gubben har händerna fulla....men sen är dom duktiga när dom fått kvällsmålet så att säga o vi lägger dom i sängen...inga problem med att få dom att sova då....
Nu blir det längre mellan måltiderna på natten med....i natt så gick det 5,5 timme mellan så det var skönt(för gubben,han tar nattamålet)....sen sov Hanna till 9....då gick hon o jag upp o mös o pappa o Simon sov kvar till 11.15.
Både Simon o Hanna är så goa o gladapå morgonen..så många goa leende man får.....
I morrn fyller jag år.....men ska inte ha nåt kalas i år....jag orkar helt enkelt inte.....
Nu får väl jag oxå intaga huvudkudden så man orkar med morgondagen....

RSS 2.0