Sover

Har två sovande barn här i soffan...men så blir det nät man vaknar kl 02.45 på natten,men efter en slurk välling o lite gnäll så somnade dom dock om.
Barnen mår bara fint o är oftast pigga o glada...dom har börjat att gilla att ligga mer o mer i babygymet o dom är mer intresserade av varandra med så det är kul.
 dom växer o frodas...går absolut ingen nöd på dom.
Vi försöker vara ute mycket,idag ska vi till den halta o lytta(älskade moster Lena)hon får även passa dom en timma medans jag fixar en sak till dopet.
Dopet är ju på söndag så snart dags....ska bli skoj.Tyvärr kunde ju inte alla komma som vi bjudit av olika anledningar men vi blir ju en hel del folk ändån.
Nu ska jag passa på att gå o fixa till mig när älsklingarna sover.


Liten uppdatering

Allt är väl med mina små barn....börjar bli stora....ska till bvc i morrn så ska bli kul att kolla vikt o längd....sen ska dom få sin första vaccination....stackars mina små änglar.....
Nätterna fungerar för det mesta bra...sover oftast mellan kl 21 fram till 7....så duktiga så....
Lite svårare att få dom att sova i sängen på dagarna...men håller på att träna på det....mig gör det egentligen inget om dom sover i soffan o så men ibland måste man fixa andra saker o då känns det tryggare för mig att dom sover i sängen i stället för i soffan.....
Tiden bara springer iväg.....vi är mycket ute o går o det e skönt.....örsöker oxå lura till mig middag ute hos mamma o pappa minst en dag i veckan.....hehe....men dom gör ju allt för att träffa sina barn barn...idag var dom här medans jag var hos distriktssköterskan o fick p-spruta....o i morrn kommer moster Lena o ska följa med på bvc.
Idag har vi umgåtts med Jessica o lilleman.....fick tom Jessica att promenera ut till mitt jobb från stan..."den lilla latmasken".
Var med dom när dom var hos dr med lilleman...stackaren har öroninfalammation på bägge öronen....(men pigg o glad ändån).
Nu ska jag inta sängen......

RSS 2.0