Sovmorgon

Ja....äntligen kunde jag sova ut för en gång skull.....har i och för sig varit uppe några ggr i natt på dass men har då kunnat somna om utan problem.
Idag väntar lönesamtal med chefen o sen ut på jobb en snabb runda.
Var hos dr på mvc i går.......så nu e jag halvt sjukskriven........
Kändes lite så där när jag var där....för det var så himla bråttom typ.....full förståelse för att läkarna har skit mycket att göra men va fan det var inte jag som bett om ett läkarbesök utan det var ju min barnmorska som fixat det.
Inget ont i läkaren,hon var trevlig men gillar inte när det e så bråttom......vill ha mer tid.
Först var det snack om heltids sjukskrivning men nä inte än tyckte jag så blev halvt så det känns väl gansak ok.....får väl se om försäkringskassan godkänner det......
Så småningen om blir det väl heltid....men den dagen tar vi då.
Fick oxå ett stort hormonanfall i går så jag blev ett riktigt monster.....stackars min gubbe.....ska vara 100% snäll i kväll......haha

Barnmorskebesök

Ja...det var jag på idag.....hade tid kl 15 men när kl var 15.20 så fick jag gå o säga ifrån....tyckte att så länge ska man ju inte vänta....vid 15.30 så kom jag äntligen in o då visar det sig att jag inte står med på listan så att säga o jag vet med säkerhet att jag hade rätt dag o tid...sånt e jag mycket noga med.....men jag hade visst försvunnit från datan(tiden alltså) sen så har jag visst ett läkarbesök på Torsdag med som jag inte blivit informerad om....receptionen har missat...men jag har tat ledigt från jobb så det löste sig.
Men fick kollat blodtrycket idag o det var bra och så lyssnade man på hjärtljuden o det var superbra.
I morrn ska jag o lämna prover.
Har fått lite nya tider med så nästa ultraljud är 1 April....!!!!!!
Nu ska denna trötta flodhästliknande kropp hoppa i sängen o försöka sova.....natti natti.
Im so happy.

Kickboxning

Ja det är vad ligisterna i magen har utövat på min urinblåsa i natt....har vatt på toa 1 gång i timmen...så gissa om man är trött nu då.....ska försöka vila lite så man orkar jobba från 16 idag till 11 i morrn...innan det e det dags för ett besök hos barnmorskan med.
hade egentligen behövt fixa här hemma men får vara till en annan dag....skönt är att middagen är gjord oxå...den fixades redan i går.
Så mina vänner blev bara en kort uppdatering  för nu ska jag sova.


Det rullar på

Ja...graviditetn rullar på o även jag rullar fram snart....nej så farligt är det faktiskt inte,sist jag vägde mig så hade jag gått upp 3 kg o nu är jag ändå i vecka 21.
Det börjar ju kännas mer o mer o man får sina småkrämpor...men det värsta är nog tröttheten....har fått ta sem från jobb nån dag för att jag varit rent slut men känns som att det börjar lätta lite.....
jag försöker vara duktig flicka o ta mina vitaminer o så vidare......men mitt dilemma är ju att jag har svårt att svälja tabletter men jag kämpar på.
Eftersom man varit så trött så har man inte orkat göra så mycket har varit ganska osocial o jag har inte ens tyckt det varit roligt att shoppa....det älskar jag ju annars.
Gubben min e sympatigravid när det gäller mat o godis o så....haha...får väl se vem som går upp mest,annars så tycker jag att jag klarar att göra det mesta än så länge....det e i bland när man varit i gång för mycket som man får ont......får väl lära mig att delegera.
Som sagt så hoppas jag att jag kan jobba så länge som möjlig men får ta en dag i taget o se hur det går.....ska till barnmorskan nästa vecka.
Var på ultraljud för nån vecka sen o allt såg så bra ut...ville då ta reda på könen men ack nej dom låg med benen i kors.....men men...får väl bli en överraskning i stället.
Min syster har namn på dom nu när dom ligger i magen o det är Albert o Herbert....men det kommer dom inte att hetta sen...haha.
Har mycket tankar i huvudet o är i full gång o planerar i huvudet...jag är ju en planeringsmänniska...både på gott o ont.
Nu ska jag göra nån nytta här hemma innan det e dags för jobb.
Ps Lilleman mår bra o är fortfarande morfars lilla påg....älskade gullungen.Ds

Grattis käre Martin på din födelsedag på fredag


RSS 2.0