Ja

Ja...lite mycket av allt nu tycker jag men allt känns väl bättre i morrn......allt brukar lösa sig.
Besöket i Lund idag gick väl bra...super trevliga människor där......vart ganska mycket information så huet har vatt rörigt idag.
Men ska i alla fall sticka mig själva 7 ggr om dagen o kolla blodsockret.....o det har jag redan börjat med....sen får man se till att äta vid bestämda tider o ha koll på vad man äter....men ska nog komma in i det,tar väl några dagar.
Viktigsta e ju att barnen i maagen har det bra....det e prio nr 1.
Ska dit igen nästa vecka på en heldag o träffa läkare,dietist mm......tar mamma med mig.
Får föda i Lund oxå.....hade inte så mycket att säga till om men det e ju det bästa....vet redan vilken sk avdelning jag kommer att hamna på med.
Får väl packa förlossningsväskan snart.....för det kan ju bli att dom bestämmer sig från den ena dagen till den andra att barnen ska ut...förhoppnisvis dröjer det men vågar inte chansa för att sen låta gubben packa väska för då kommer han att glömma hälften även om jag skriver en lapp.
Hu ja.....känns som att man har lite svårt att koppla av ao njuta av den sista tiden i graviditeten...så mycket att tänka på o grejor(papper mm)kvar att fixa o vänta på....men som sagt nu är det jag som stressar upp mig....
Ps Mitt öra e inte bättre o BOIS FÖRLORADE.Ds

Dåligt

Ja...jag o mitt bloggande e ju inte så aktivt men ska skärpa mig o försöka blogga i alla fall 2 ggr i veckan.......är ju sjukskriven så borde ju har tid...men här kommer en liten status uppdatering i alla fall.
Status mig:Ja...det e bara elände....nä skämt o sido men det kunde varit lita bättre....
Dels så har man ju dom vanliga krämporna nu när man e gravid,sen fick jag öroninflammation så fått gå på pencillin men tyvärr har det väl inte hjälpt helt för hösrslen e lika kass än....så får väl ringa dr igen.
Sen så har jag åkt på graviditetsdiabetes o ska i morgon till specialistbarnmorske mottagningen i Lund...så hädan efter så ska jag inte gå i Landskrona så nu får man ligga o köra till Lund....men mne som sagt bara göra det bästa av situationen....o detta kommer ju troligtvis att försvinna....oron mest nu är ju barnen i magen.Men utöver det ska jag inte klaga så mycket.(bara en jäkla skallebank just nu).
Status Piff o Puff:Dom verkar må bra o hjärtljud o så var bra i veckan men får ju veta mer efter i morrn men tror allt är lungt med dom...dom är i gång o sparkar för fullt o har sig viss dagar....o nu e det snart bara 9 veckor kvar till bf.
Könet på den ena tvillingen vet vi men den andra är ännu okänd......
Status gubben:Han e sympatigravid o är lika lat som mig o äter som en häst.....haha.....men förhoppningsvis så blit han lite piggare nu när det e vår så han kan hålla ställningarna här hemma.
Status Lilleman:För tillfället e han oxå sjuk lille snutten men utöver det så är det bra...lärt sig mycket nytt o nya ord....håller på att försöka lära honom säga att mamma är en apa....o det e på g.....apa kan han säga o agera som.
Vi passade honom i fredagsnatt o han var så gosig o mysig o allt.....han var duktig oxå o bajsade inte förrän mamma kom.
Ps Har oxå hunnit med en tur till Ullared med gubben.mamma o pappa.Ds


RSS 2.0