Ojdå

Hamnde viist här fast jag inte har tid.....men ska bara sitta en liten stund.
Livet rullar på o även jag,min kära far påstår att jag snart e lika bred som jag e lång......haha....snäll pappa man har.
Annars har veckan varit bra.....har varit på möte på försäkringskassan ang allt med barn o så....så nu e jag lite klokare....känns ganska bra.
Ang min sjukskrivningen så är det inte klart än.....men bra att vänta o se.
hant med att jobba i veckan som vart med men tyvärr vart det inget bra......grät på kvällen för jag var rent slut o hade ont....tråkigt.
I helgen så har det varit full rulle o det får jag lida för idag...mår skit dag.
I lördags så kom Lilleman med bullar....jammi jammi.....sen stack jag o hans mamma på barnloppis men Lilleman fick stanna här hos morfar för var ju inget trevligt väder ute.
Det var jessica som skulle handla men även jag kom hem med grejor......blev en fika på Maddes med innan vi for hem igen för sen på kvällen så skulle vi till farfar på kalas.....försökte vila innan men då var det någon granne som hög ved.
kalaset hos farfar var trevligt men jag var kanske inte på mitt allra trevligaste humör fast jag försökte bita ihopa....men skyller på hormonerna.
På söndagen vart jag med tant Angelica o Inez på ikea i Malmö...gillade det stället skarpt.
Försov mig på morgonen för jag hade helt glömt att jag skulle ändra klockan....jag har fått en ärthjärna sen jag blev gravid.
Nu ska jag snart köra o lämna blodprov så får sätta fart....men vi hörs i veckan....
Ultraljud på Torsdag.....tjoho.....


Paus

Ja tar en paus i städandet,kände mig redo för att ta ett litet ryck-har inte mått så bra dom senaste 2 dagarna så har då inte blivit gjort nåt.
Var i väg i lördags på utflykt med jobb o det var bra o jag kände att ja men detta klarar jag.fick inte ont eller nåt....men sen efteråt så har jag fått lida...min kropp har varit rent förstörd o jag har haft en massa myrkrypningar i kroppen så jag har varit helt förstörd.
Tyvärr kommer jag nog inte att orka/klara av att följa med jobbet när dom ska till Ullared fast jag gärna vill men det e inte värt det när man mår så dåligt efteråt.
Nu är jag i vecka 26 alltså är det bara 14 veckor kvar o ev mindre eftersom det kan bli tidigare...herre jösses vad tiden går fort.
Nu är man inte så vig längre o allt tar längre tid.o blir jobbigare men försöker ändå att göra saker....men snart får gubben träda in o ta över mer o mer.
Annars i veckan så är det lungt...jobbar bara torsdag denna vecka.....idag ska jag till styster mi.....o på fredag ska jag på möte på försäkringskassan...skulle egentligen vatt med tant Angelica på ikea i Malmö men ev blir det på söndag i stället.
På lördag ska vi på kalas till gubbens pappa som fyller år.
Min älskade kusin Linus ska bli pappa igen...så kul.....så lille Felix kommer att bli storebror......kul.
Nä nu får jag återgå till städandet.

Waw

I natt har jag visst sovit hela natten...kan inte komma ihåg att jag vatt uppe på dass i allafall.......men sen i gengäld så vakna man ju tidigt i stället men jag har redan hunnit med att vila fm......
Men jag var rent slut i går kväll så var skönt.
Var hos barnmorskan i går,min vanliga var sjuk men hon jag fick i går var kanon....
Jag växer som jag ska(magmåttet) hjätljuden var bra o mitt blodtryck var bra...så det känns alltid skönt att få det kollat.
Ev nytt läkarbesök nästa vecka för en fortsatt sjukskrivning på 50%.
Försäkringskassan har jag inte fått besked från än...har fortfarande inte fått mina papper som jag måste fylla i så om min sjukskrivning är godkänd eller ej.....det e frågan...men jag kan inte jobba mer än vad jag gör för jag får ont så i vilket fall som helst så får jag vara hemma på 50% även om det kommer att kosta.
Ska iväg o äta kinamat med Jessica o Lilleman sen.....har tjatat på gubben ett tag nu om detta men han e aldrig sugen.....så ingen romantisk middag där inte...får väl bli romantik med Jessica o Lilleman i stället....haha.
Nu höre jag att posten kom så ska springa ner o kolla om pappret har kommit....annars blir jag småarg......pallar inte ringa dom igen o sitta i en jävla telefonkö......

Försäkringskassan

Har i dag suttit i kö för att nå dom.......bara 145 före men gick väl hyfsat fort ändån.
Ville bara veta om min sjukskrivning blev godkänd eller inte men se det vet man ju inte än....måste ju fylla i ett papper som jag inte fått än.....e ju inte så kul när man ska till dr igen för ev förlägning så vet man inte om man e godkänd eller inte.
Så när och om pengarna dyker in det lär väl bli när barnen redan är födda.....vill ha mina pengar ju.
Tänk på alla dom som inte har någon att dela utgifter o dylikt med....e ju ett helvete för dom.
Man kanske ska ta o anmäla redan idag att man ska ha barn...så kanske pengarna kommer i tid då.....suck.
Hatar att inte kunna ha kontroll över saker.
Jaja...inget att göra men lite småsur.....har går man  ju o betalar skatt o dylikt o är noga med att skicka in pappaer mm o så ska det ta sån jävla tid......
Nu ska jag avreagera mig med dammsugaren.....solen skiner ju in så man ser allt skit.....grrr

Jaha

Då var det söndag igen...tycker tiden bara rusar i väg.....går alldeles för fort.
Veckan har varit bra....har jobbar lagom mycket tycker jag......kännt ok......har införskaffat stödstrumpor nu o nya fotvänliga skor....inte sexigt men hjälper gör det i allafall.....nu har jag inte så ont i mina små tassar.
Har även hunnit att köpa en vagn till.....ups.....nu blir det inte fler......tror jag......hehe.
Har träffat tant Maria idag oxå o det var trevligt och så har vi haft Lilleman på besök.
Veckan som kommer jobbar jag tis fm,ons kväll,o lördag dag så det är lungt....ska på barnmorskebesök på ons med
I morrn måste jag ringa försäkringskassan....vet ju fortfarande inte om min sjukskrivning är godkänd eller inte.....
Satt i vecka o räkna ut vad jag skulle få i mammapenning o fy vad dåligt....jag menar inte att man ska gå hemma o bli rik...men fy vad dåligt det är.....så lite småsur över det.

Jaha

Då var det dags för en ny vecka o idag ska jag jobba.....denna vecka blir det jobb mån.tis,fre kväll/natt så är en rätt lagom vecka och det är ju oxå så att tyvärr orkar jag inte mycket mer än så.
I helgen hade vi lite folk här o det var trevligt men gud vad trött jag var i går,höll ju på hela lördagen o fixa o sen blev det ganska sent......
Lilleman var oxå här-det stora charmtrollet.......
nu går jag in i vecka 24 o det känns....tröttheten är det jobbigaste och sen har jag fått ont i mina fötter...stackars mina trampdynor....har ändå bra skor men får väl be gubben om fotmassage varje kväll......
Annrs rullar det på och ligisterna verkar ha det bra i magen.....får mest bara ont när jag varit i gång för mycket.
Fick jätte fina byxor av Jessica till piff o puff...så söta....tack så mycket.

RSS 2.0