Brrrr

Kallt idag....snöat som fan...det var så att tom jag använde mössa....var ju tvungen att ge mig iväg på en kurs.
Annars är läget ok...har haft kräksjuka o det var inte kul.....känns om all energi for av en o att man inte hittat tillbaka till den....men kanske tar lite längre tid att återhämta sig när man e gravid.
Så sista veckan har ej hänt så mycket.....
I morrn e jag ledig o då ska jag till frissan...får passa på innan frisören far till Thailand ju.
Har annars den sista tiden vatt rätt lungt man har ju inte samma ork längre...men har i allafall träffat Inez o så har jag träffat Janneca o så klart Lilleman.
Piff o puff ligger så väl skyddat....ger mig lite besvär så som halsbränna,ryggont o en massa kissande men det e sånt man står ut med.
Idag så ser min mage ut som om jag svalt en fotboll enligt gubben.....haha.....jaja...den ändrar ju sig alltid....
På måndag så e det ju ultraljud.....jippi...längtar

Skitdag

Eller kanske inte så farligt men lite i alla fall.
Har ont lite överallt....dels magen eller längre ner men det e ju ligamenten som e på väg att tanjas ut...men icke skönt kan jag lova.....först innan jag fatta vad det var så var jag lite rädd att det skulle vara nåt annat o gå åt helvete.....kanske lite extra nojig efter mitt missfall....men e nog normalt.
Ryggen min e oxå galen,ska faktiskt vara hemma ons o tors.....har haft ont i skinkan o i benet......
Allt började i går,var ju o storhandlade med en på jobb o den här personen e jätteduktig själv men det ju ändå så att man sliter o drar o lyfter fast man inte ska o sen så börja man plocka undan julsakerna på jobb...o klättrade på pallar för att få ner stjärnorna....kanske inte så smart....sen har det ju inte hjälpt att man haft personalmöte o suttit på röven hela fm.......nog gnällt nu.
Men annars mår jag bra o ovanstående problem e ju nåt man får stå ut med......men ibland behöver man kräka av sig.....nu ska jag o min mage gå till sängs...får se om jag kan slita med mig gubben som som vanligt sitter o spelar....suck...jävlar i det här ska det bli andra takter....ska jaga livet av han så han får hjälpa till mer.....haha

Ny vecka

Dags för en ny vecka......
I helgen höll vi på här hemma på lördagen o ta bort julen o de var jäkligt skönt.....känns så mycket renare på nåt vis.
Söndagen var det fullt ös.....först hämtade vi Lilleman o Jessica o så for vi ut till mamma o pappa på middag o sen till hyllinge o handlade o sen väla o ikea o babyland......men jag mådde inte så bra sen...ont i magen o ont i huvudet....det blev för mycket.
Min dr ringde idag o nu ska jag höja dosen på min medicin igen.....det e ju inte konstigt att man har varit trött.....givetvis så gör ju graviditeten sitt men har kännt att det inte varit som det skulle....men det e bara att bege sig till apoteket.
Idag e det jobb som gäller börjar kl 16 o jobbar till 13 i morrn....fy jag mår illa bara jag tänker på det.
På Fredag ska jag till Adrian o Inez...ska bli så kul...........längtar

Först

Först vill jag säga ett stort grattis till Angelica,Fredrik och Adrian tilll deras lilla prinsessa Inez som tittade ut i början av veckan....längtar till jag ska dit o hälsa på o shoppa söta flickkläder....vart lite i affärer i går o tittade o klämde lite men väntar o ser till jag vet vad hon behöver.
Längtar oxå till man kan börja handla själva.....fins ju så mycket fint.
Faktiskt har vi handlat en sak redan fast det egentligen är allt för tidigt men kan man fynda så kan man fynda.....vi köpte en tvilling lekhage i tyg på blocket...jättefin.....den kan även användas av lilleman så länge till att busa i eller ha som koja.....så  därför känns det helt ok.
Annars mår jag väl bra...hade en dag i veckan när jag mådde skit o fick köra hem från jobb...men efter ganska mycket vila så kändes det bättre.....märkte oxå idag att jag fick ont i ryggen o magen efter att vatt igång för mycket...men det släppte efter vila.
Nu ska jag snart titta på film i soffan....i morrn så får det bli födelsedagsshopping till Ludde som fyller år nästa vecka.......

Nu får det vara nog

Ja med snöandet alltså.....jag tycker att det e mysigt på ett vis men nu får det räcka,nu vill jag ha vår.
Idag mår jag inget vidare,känner mig yr o illamående....men förhoppningvis går det över....det e bara till att bita ihopa.
Idag ska jag först köra till Asmundtorp och inhämta en sak som e inköpt på blocket sen kör jag in om mamma o pappa o kollar in deras kylskåp....kanske finns nåt gott där.
I kväll e det jobb som gäller så jag hoppas verkligen att min yrsel går över.......
Nu får vi även se när Angelicas lilla bebeis behagar titta ut...vill ju shoppa....men tids nock såbestämmer den väl sig för att komma ut.
Puss o hej.

2010

Ja...nytt år igen.....tiden går fort när man blir äldre.....
Allt är bra här i Landskrona.....men kände att det var dags för en uppdatering så varsegoda

Status mig:Jag mår bra frånsett en envis förkylning.....har haft en bra jul o nyår men ganska skönt att det börjar återgå till det normala igen så man får in sina rutiner.....har vatt lite jobbigt i början att ha gubben hemma men sen gick det bra,men nu e han tillbaka på jobb o nu saknar jag honom..haha.Jag växer väl sakta men säkert,folk som inte sett mig på ett tag ser att det börjar synas men jag som ser mig själva i speglen varje dag ser ju inte det så....mer än på kläder som inte passar o att bomberna växer......

Status gubben:Han e så förkyld o ni vet ju hur män är då så här finns inte mer att tillägga.

Status Piff oPuff:Dom ligger så snällt i magen o ger mig inga större bekymmer....vi var på nupptest förra veckan o då fick man se dom små liven...otroligt att man kan se när dom e så små.....men dom mådde bra o allt så ut som det skulle....jag trodde först att manskulle börja gråta när man så dom men det gjorde jag inte....det var inte förrän man kom hem i lugn o ro o man tittade på bilderna som känslorna kom.
Nu är nästa ultraljud i Februari.

Status Lilleman:Stora killen ju...börjar ju på dagis i dag ...mormor 2 lille påg.

ja detta var en lite uppdatering o nu ska jag intaga frukost o sen ta tag i mitt hem.......o jag ska inte RÖKA........

RSS 2.0