Ursäkta...igen

För dåligt bloggand men ska skärpa mig efter nyår......men vill bara medela att varit på nupptest idag o allt var bra och så fick jag se mina twins..........underbart......så små men ändå så ser man så mycket.....LOVE

Måndag

Måndag o ny vecka....denna vecka ska jag ta det lite lugnare än förra veckan....inte så att jag ska ligga i sängen men inte stressa som förra veckan.
Helgen har varit bra....lördagen så var Jessica o morfars lille påg(lilleman) på besök.....det var bra så slapp vi städa.....på kvällen hyrde vi filmer såg bla baksmällan o den var skitskoj.....skrattade jättemycket....
I går söndag så jobbade jag hela dagen o det var oxå bra....jobbade med andra helgen o det var skoj...på kvällen när jag kom hem så skulle vi titta film....men 20.30 låg jag o snarkae på soffan så blev ingen film.
Annars är allt bra...märker inte av piff o puff nått direkt.....men det lär väl komma.
Moster min drömde om att jag fick två pågar så vi får väl se om det är en sanndrömm....hon e ju en häxa så hon har säkert rätt....haha.
Gubben min har vatt i gång o vatt duktig här hemme i helgen oxå så liten ros till honom.
Nu ska jag slå in ännu flera julklappar....hej hej

Intensiv vecka

Gud ja.....det har det verkligen varit....måste lära mig att ta det lite lungt ibland.
Har hunnit varit i Tyskland med tant Eva....o det var skitskoj...visst var det intensivt men det var roligt.Inte så mycket shopping för min del....bara lite smågrejor o så klart sprit till pappa o gubben......får vi göra om nästa år....då kan gubben o Johan vara barnvakter till alla barnen...hihi.
Var på inskrivning på mvc i onsdags med....gick bra...var ju mest information o frågor o så....blev lite besviken eftersom jag velat göra ett ultraljud,vet att man ej gör det så tidigt men eftersom jag väntar 2 o förklara hur jag kände...men men....blir ett nu när jag ska göra nupp-test.
Blodtrycket mitt var för högt....ska kollas igen men kan ju oxå bero på att jag var nervös.....men har hafr huvudvärk i flera dagar så vi får se.....i går kväll gjorde det så ont att jag grät-men känns bättre i dag.
Hr ju haft svårt för att sluta röka...men nu jävlar....ska köpa tuggummi att ta till när det e som värst nu i början så nu ska jag sluta........så e det bara.
I går var jag på ikea o väla med Jessica o Lilleman o det var skoj men gud vad där var folk.....men nu har jag bara 2 julklappar kvar att köpa......
Nä dags för frukost o lite plockning här hemma.....märks ju att man inte varit hemma direkt........(pik till gubben).

Vi lever

Ja vi lever o mår bra allihopa....har bara inte haft tid o ork att blogga.....har tillbringat en hel del timmar på jobb denna vecka o så var jag och handlade julklappar med min syster o moster i går.....så gissa om jag e rent slut i dag....mår inte så bra heller......inte så att jag mår illa men jag har ont i huvudet o ont i näsan.....!!!!!!
Nu e jag i stort sett klar med mina julklappar.....pågarna e kvar....varför e det alltid svårast att handla till dom...men vi har läget under kontroll där med.
Jessica har kommit in på skolan....jiipppiii.....blivit beviljad studielån och Lilleman har fått dagisplats......kunde inte varit bättre.
Ska snart fortsätta lite med städningen...blir bara lite i dag...sen så får man väl laga middag...ingen lust...någon som vill komma med mat till mig?????
Nästa vecka ska jag till mödravården.....roligt...vill så gärna har ytterligare bevis på att jag verkligen har piff o puff i magen........längtar.

RSS 2.0