Varmt

Ja det e riktigt varmt o gott........men nu kan det bli lite svalare i kväll o i natt så man slipper att svetta ihjäl sig på natten.
Helgen har gått megafort.......i Fredags var jag hos dr o dom skulle kolla om jag hade nån polyp.....men det hade jag inte så det var skönt så slipper man den operationen,sen på kvällen så åt vi gott o gick o la oss tidigt.
Lördagen umgicks jag med moster Lena hela dagen(gubben var på fisketävling o sen party),det blev shooping,god mat o en film på kvällen.
Idag söndag så vart jag först chafför till Maria o Tekla sen var jag o gubben först hos Lilleman o sen hos moster Lena o sen hos Jocke....o vi var duktig o cykla med........
Nu ska jag slappa...hej hej

Tänk om

Ja...tänk om man hade kunnat komma hem nån gång o här hade varit superstädat!!!!!!Men nä......dröm vidare....
Egentligen ska jag väl inte klaga för gubben min e duktig för det mesta....men just ei dag när jag kom hem så var här grusigt mm(tror gubben går in o ut me skorna).Nåväl jag fick fixa det själva.
Idag ska jag o hälsa på Adrian...ska bli kul var ju ett tag sen jag såg skrutten.
Har som sagt börjat jobba nu ju o det var helt ok...dock lite svårt att sova...hittade en spindel i sängen o en i taket innan jag skulle lägga mig...så det blev till att jaga spindlar o sen att tvätta sängöverkastet.
Nu e jag ledig till mån kväll så det var en bra början med att inte jobba så mycket.
Dock får jag ingen sovmorgon i morrn.ska vara hos dr 8.40 för att kolla min polyp.....tur jag själva ringde it i går o kolalde om där var nån tid till mig för jag hade blivit lovad att få det omgåeende....o visst var där en tid till mig men konstigt jag inte fått nån kallelse i lådan.
Nu ska jag städa vidare.......
var lite konstigt i går att vara  på jobb...sist jag jobbade jag var gravid men inte nu....vet att man inte ska tänka så men råkade göra det.

Blä

Idag har det inte vatt nån bra dag.....varför vet jag inte....blä...o så ska man jobba i morrn....blä igen.

Ny vecka

Var fan tar tiden vägen...den bara springer i väg...jag har ändå snart varit hemma i 2,5 veckor o ja...det har susat i väg.
Det har ju varit midsoomar o vi hade trevligt här...var ju lite si så där väder men vi satt i ute rummet så det gick bra ändån.Midsoomardagen var man ganska slö så att det blev mest ryggläge i soffan med en bra bok så det var skönt.
I går (söndag) så städa jag undan dom sista spåren här efter midsommar o sen så var jag i Malmö med Lilleman o hämtade hans nya vagn....fin....
Idag ska jag till lille Felix o hälsa på o ja givetvis hans mamma med.
På onsdag e det dags att börja jobba igen....har lite ångest inför det....varför vet jag ej....men ska ändå bli skönt.
Jag mår betydligt bättre nu både fysiskt o psykiskt.......lite nere i gårkväll kanske men det var nog för att jag var trött o att idag(måndag) så skulle jag varit på mödravården för första gången.....detta stod ju kvar i min almenacka-hade ju inte strykit det för jag har ju inte använt den.....nä nu måste jag in i duschen....hej hej

En ynka dag

Ja endast en dag fick vi riktigt fint väder.....det var ju dögött.....men hoppas inte det var den enda sommaren vi får.
I går var jag lite mer aktiv än vad jag vatt sista tiden.....fick gjort lita här hemma till dammsugaren gick sönder!!!!!!
Sen var jag nere i stan en runda o shoppade till lille Felix o sen ut till chefen o lämnade mitt läkarintyg o sen så körde jag ut på jobb o drack kaffe o snacka lite skit o det var riktigt trevligt.....sen på kvällen när gubben kom hem så var det handling som gällde.
Där vi brukar köpa vår sill...dom jäklarna hade slått igen...så synd,det var så gott o det andra stället var knappt nåt så det får bli sill på burk-men det e inte fy skam det heller.
I natt var första natten sen jag blev"sjuk" som jag sovit så gott o somnade direkt......sov i 12 timmar.
Nu ska här städas....hej hej.

Lång dag....

Ja det blev det...var inte alls meningen ju!!!!
Gick här i godan ro i nattasärken i morse när Tomas ringer o säger att jag får hämta honom på Toyota i helsingborg innan vi skulle till Malmö.....(han sprängde ju däcket på bilen igår)...så det var bara snabbt in i ducshen o äta frukost o sen fara i väg o hämta honom......sen vidare till Malmö........
Besöket i sig gick väl bra...har en himla trevlig dr där......han kollade aå allt stod rätt till med mig nu efter missfallet....o ser ut som kroppen skött allt så behöver ingen medicinsk hjälp-det e ju skönt.
Dock blöder jag än även om det blivit mindre o har lite ont så jag ska vara hemma denna veckan med o ta hand om mig själva.
Vad missfallet berodde på  e ju svårt att säga men det e inget jag gjort i allafall.....det har visat sig att jag har en ofarlig polyp....o den kan ev vara orsaken...så för säkerhets skull nu så ska dom kolla på den här i stan snarast möjligt o ev se om den behövs opereras bort...så det ska göras innan det blir dags för Malmö igen.....men bara bra att dom gör det för skulle ju inte vara kul att gå igenom samma sak igen om det skulle bero på det.....
Men som sagt det e ju ganska vanligt med missfall så det kan ju vara helt andra orsaker.
Vi fick grönt ljus för att köra på (leka kaniner) så fort som jag blött färdigt o så.......haha.
Sen efter besöket så blev det att köra TOmas till Helsingborg igen.....sen in om telia(mycket folk) o sen in om o handla hem lita mat....o sen när jag kom hem så hade jag inga nyklar...dom låg så fint på bordet här inne.så det var bara att jaga Jessica i stan så jag kunde låna hennes nyckel........men till slut kom jag hem o landade.
I morrn måste jag kör atill chefen med mitt läkarintyg o sen kanske jag kör ut om jobb en liten runda(saknar ju dom lita).


Malmö i morrn

Ja...i morrn e det dags att åka till dr i Malmö....ser inte direkt fram emot det faktiskt,meningen var ju att vi skulle dit på ultraljud o dom skulle mäta o så.....men nu blir det för att kolla så allt  har s.k kommit ut.....blä......
Men det blir ändå skönt att bara få prata me dom.....
Smarta jag tittade på tv innan om graviditeter .....inte så smart...kändes i hjärtat lite.
Annars får jag väl säga att det e bättre....peppar peppar ta i trä...sist jag sa så,så fick jag jätteont sen.
Idag har jag vatt hos mamma o slappat i deras soffa.....sen körde jag henne in till stan för hon skulle ut o äta med dom andra tanterna......
Min snälla pappa kommer hit om när han ska hämta mamma för jag glömde min mobil där ute hos dom......o jag kan inte LEVA utan den....haha......bara skoja....hade inte märkt än att jag inte hade fått den med mig hem.
Min kära gubbe lyckades köra punktering på bilen idag...på motorvägen i Danmark....men allt gick bra...men sur var han....haha.


Tjatiga jag

Ja....känner mest att jag "gnäller" om mina problem här i bloggen just nu....men det e min blogg o för mig hjälper det att skriva lite o sen e det ju upp till var o en välja om man vill läsa eller inte.
Känns väl mycket bättre nu,psykiskt i alla fall...det fysiska e fortfarande kvar om man säger så.
Har funerat en del o tänkt ju......jag trodde inta att jag skulle ta det så hårt eftersom det var så tidigt....men alla e vi väl olika....jag trtot att det var allt som kom i kapp mig.....från det att vi började i Malmö så har det bara gått i raketfart...som jag i och för sig är tacksam för...men det har vatt sprutor mm...ut med ägg,in med ägg.......att lyckas bli gravid till att sen få missfall....allt detta in om loppet av en o en halv månad.
Jag hoppas att det går bätter nästa gång...annars så tror jag att jag e mer förbered....så känns det nu i alla fall.
Nu har man sommaren på sig att leka kaniner här hemma så kanske det går av sig själva.(Leka kaniner=Jessicas uttryck).
Nu ska vi köra till mamma o pappa o öäta middag...sen händer det inget mer idag......
Jo Martin visst e det skönt med en "fylla" i bland...men tror inte det e rätt läge nu.......så det får komma en annan gångi så fall.

Lördag

Ja idag e det visst Lördag....har inte haft riktigt koll på dagarna nu när jag varit hemma o vatt förvirrad o så.
I går blev det bara soffläge med gubben...tittade på film o käka pizza.......nu börjar jag bli ganska så trött på att titta på tv....har blivit rätt mycket denna veckan.
Idag händer väl inte så mycket heller.......var tal om att gå på bio men eftersom jag blöder rätt mycket fortfarande så vet i fan om jag e så sugen på det......säkrast att hålla sig nära hemmet........
Ringde i går o avboka alla tider med husläkaren,mödravården osv.......efteråt blev jag ganska ledsen......snyft.
Nä får gå o se vad gubben har för planer.....bara det inte är nåt fysiskt ansträngande så kan jag kanske gå med på det.......hej hej
Kanske skulle ringa o väcka Jessica med....funderar......

Synd om

I dag e det ganska synd om alla som slutar skolan o tar studenten-vilket skitväder......hoppas i allafall att det slutar att regna när dom springer ut i em/kväll.
När jag själva tog studenten för länge sen så var det strålande väder o även när Jocke o Jessica tog studenten så var det fint.
Idag hade jag tänkt rycka upp mig o ta tag i mitt hem för det behövs.......men jag har så jäkla ont i dag...kommer såna kramper så man får vika sig dubbel........jag hoppas att det går över snarast för fy fan......
Men ska ändå försöka att göra nåt mellan varven....hade tänkt köra ut på jobb med o snacka lite skit...men icke sa nicke när jag har så ont.....o detta e normalt....jag hoppas verkligen inte att jag behöver vara med om detta igen.....nu ska jag gå o ta värktabletter....får ringa gubben så han köper fler med sig själva...annars kommer jag o snor dina Jessica......hehe.

Aj aj

Ja fick som sagt massa kraper i magen i går o sen var det lungt i fm...men sen satte det igång igen o det börja blöda rejält.
Ringde malmö bara för att prata o detta kan pågå ett tag.....aj aj.....dom kollar ju på tis att allt e ok...blir det värre innan så e det bara att åka iväg.......tur man inte jobbar.
Har träffat lilleman idag med o så mysigt....o tack Jessica för alvedonen fast dom inte hjälpte nåt specciellt.....
Har inte vatt lika ledsen idag så kanske börjar komma i kapp med känslorna lite.....kan ju hoppas på det.....men annars får det at den tiden det tar.....
Tack mina kära  söta vänner i Trollis för den söta nallen jag fick med nallebudet....jag blev så glad o rörd att jag grät......kram

Tror

Tror att det känns lite bättre nu.....än så länge idag i allafall.
Igår så var det lite upp o ner o sen framåt kvällen så fick jag så ont i magen...det var som kramper kom med jämna mellanrum......idag har jag inte känt av det än så länge.......
Men det kan väl bli så......hade det vatt att det gjort ont ut i sidan så vet jag att jag skulle sökt akut men det gjorde det inte.
Det som bla är jobbigt nu är att man bara går o undrar om det ska komma nån mer blödning.....
I morrn skulle jag egentligen vatit på kurs så funderade ett tag på att ringa chefen o säga att jag skulle gå men sen så bestämmde jag mig för att nä.....ta hand om dig själv o sen vet man ju inte hur läget e i morrn för får jag så ont igen så kan jag inte sitta rakt upp o ner i 7 timmar.
Träffade Lilleman o Jessica igår o det muntrade upp mig,orkade kanske inte så länge men den stunden betydde jättemycket......Lillemans goa pussar får ju vem som helst att bli glad.
Får hoppas på att det värsta e över nu och att man kan börja tänka positivt igen.....jag hoppas ju på att jag kommer att bli garvid igen o att det ska gå bra då......vi får se vad som händer.
Har haft ett jäåttefint stöd här hemma av gubben med-han har verkligen varit en klippa nu.......vet jag gnäller på han ibland men.........älskar honom (för det mesta)haha


Väntar

Sitter o väntar på att dom ska ringa från Malmö.......fick ingen tid när så det kan ju bli när som idag........suck.
Annars så e det väl upp o ner...ena stunden e det ok o man tänker framåt o ser klart på allt...nästa stund börjar man bara gråta och tycker att allt e botten o att man e helt värdelös.
Men det kommer väl vara så ett tag nu......trode inte att jag skulle må så dåligt emellanåt....men förmodar att det e normalt.
Jag e glad att jag inte ska jobba i allafall.....behöver den här tiden för att få vara ledsen o så.
fysiskt sätt så e det bra...känns bara som att jag har mensvärk så den jäkla mensen lär väl dyka upp snart....fan.
Idag ska jag i alla fall träffa Jessica o Lilleman.....ska snosa o gosa lite med honom.......tror jag behöver det.
Nä nu ska jag gråta lite.....hej hej.
Ps tack för alla snälla sms osv.Ds


Lyckan blev kortvarig

Ja....det har gått åt skogen......fick igår en stor blödning så troligtvis till 90%ett spontant tidigt missfall.
Även om det var jättetidigt så är jag fruktansvärt ledsen...har ju längat o väntat så på detta...och hade ju även börjat känna att jag var gravid.
Ena stunden så är jag ok o sen börjar jag gråta...hur kan man sakna nåt man egentligen inte haft????
Ringde ju redan i går till dr men eftersom jag ej hade ont så behövde vi inte åka iväg utan jag skulle ringa till Malmö idag o det gjorde jag i morse.....ska ringa dom i morrn igen o informera om hur läget är...sen ska jag dit på tis nästa vecka som ändå var bestämt på ett ultraljud så att dom kollar till 100 %.
Man kan ju få sådana blödningar fast det inte är nåt men till 90 % så är det ett misfall o jag känner att det e mer på g.....det kan det bli för det jag fick igår kan bara var början på ett missfall.....så nu kommer jag vara hemma fram till vi varit i Malmö........dels så mår jag inte bra psykiskt o sen så hur kul är det att gå o jobba o bara vänta på att det kommer mera blödningar????
jag vet att jag kommer må bättre sen men just nu mår jag skit....det e bara till att försöka se framåt o jobba vidare på det......men det e bättre att lyssna på sina känslor o ta hand om sig själva just nu.......kram.
Ps har inte orkat ringa alla nu...hoppas på att ni har förståelse för det.Ds

Äntligen

Ni som läser min blogg ni vet ju redan......att jag har ett litet frö i magen som kommer att växa o bli en bebis.
Jag har längat o väntat på detta i många år så jag e så lycklig.
Än är det ganska tidigt men dom flesta vet ju redan om det pga att vi har fått lite hjälp på traven o jag vatt borta från jobb lite...så folk har ju så klart undrat o då måste man ju svara.
Jag har inte riktigt fått in det i min hjärna att det verkligen är sant .....o sen håller jag lite lågt för som sagt det e tidigt,inte så jag går o oroar mig men jag ropar inte riktigt hej än......
Har idag ringt lite samtal o fått tider mm......
Skulle idag även handla nya bh-ar för där märks det redan lite men inte fan hittade jag någon...utan det blev ett par shorts i stället.......
Nu ska jag vila-hej hej.


Hipp hipp hurra

Grattis nyblivna pappan Linus på födelsedagen.........
I tisdags var jag o hälsade på fan Nilsson så fick träffa Felix för första gången...vilket underbart litet knyte.....redan lik pappa med sitt fisande ó bajsande...haha.....o vilket fint hus dom har...det var jättemysigt.
Har jobbat oxå i veckan.....e bara ledig idag sen e det dags att jobba igen i helgen.
I kväll kommer tant Maria ,Jessica o Lilleman hit....kul


Varför e det så svårt??

Jag har alltid sagt att när den dagen kommer jag ska sluta röka så kommer det inte alls vara svårt....ha...jo men visst.....jag har haft rent fel.....men jag måste o jag SKA sluta helt....jag har dragit ner på det betydligt men just när jag ätit så går det inte så bra...men jag ska kämpa vidare.....jag ska börja knapra på morötter o pepparkakaor...har märkt att det hjälpt lite....men om jag får mina återfall så gnäll inte på mig.....jag försöker av hela mitt hjärta.
Gubben min har redan börjat kalla mig satkärring.......o jag har fåt en jäkla huvudvärk....men jag vet att det e övergående.......men om jag trillar dit nån gång så sladdra inte för gubben.....haha......

Hur e det möjligt?

Skulle iadg plocka fram mina shorts som legat i vinter ide.....o det e för jäkligt...dom har legat o krympt....ett par passar.....haha.
Har jobbat idag o vatt bra...men så fruktansvärt varmt på jobb så man har nästan smält bort........
Tog mig en siesta när jag kom hem...så jäklaa skönt.
I morrn e det tandläkaren som gäller o sen jobb kväll o natt...........


RSS 2.0