Helgen över

Snart i alla fall....idag så har vi vatt hos mamma o pappa en runda på em....innan det så har det vatt en ganska så händelselös dag....inte tråkig bara det att det inte hänt så mycket....vi har inte orkat ta tag i nått större...barnen mår bra o sov superfint i natt...idag har dom vatt lite mera kinkiga än vad dom brukar men dom får oxå ha en dålig dag.
Dom sover en runda i soffan nu så får väl bli att dom stannar uppr lite längre i kväll i stället....
Nä har inget att skriva så hej hej.....

Sover

Både barnen o gubben sover fm....o dom har sovit ett bra tag nu....hm....på vardagarna så sover dom max en halvtimma på fm....busungar.
I går orkade jag inte blogga,hela mitt huvud kändes som att jag hade bomull i det....kände mig så hela dagen.
Men vi var i alla fall hos lyxfrun moster Lena o fikade,vi var där så min kusin Emelie oxå fick se dom små....så klart sov Simon....när vi kom hem bytte vi bara från bilen till vagnen sen så gick vi o handlade...barnen sov o fortsatta att sova i vagnen en timma här inne.
Gårdagskvällen hände inte så mycket....både gubben o jag var trötta.
När barnen o gubben har vaknat så ska dom få lite pure o välling o sen ska mamman bara in i duschen o sen bär det ut på en promenad...resten av dagen blir bara familjemys...
Hade velat hitta på något men jag vet inte vad........suck.
Nåväl medans jag väntar på familjen som ska vakna så ska jag kolla runt lite på julklappar.

Simons namsdag

Min lilla son har namsdag i dag...jag har ingen koll på sånt så fick ett sms från Martin...så sonen fick extra många pussar idag.
I går orkade jag inte blogga pga att på natten så hade jag inte sovit nåt pga av oroliga barn spm var vakna hela natten(ena bebisen sov-den andra vaken o sen tvärtom)men vi överlevde dagen ändån...barnen fick hänga med runt i huset medans mamman fixade lita o lagade mat...jag försökte hålla mig i gång.....fick ingen möjlighet att vila för att barnen sov ej samtidigt...jo kanske max en halvtimma....vissa stunder fick jag andas lite långsamt bara......:)......vart ju ganska kinkigt pga av trötta barn....men dom var goa med.
så ganska skönt när gubben kom hem....så jag fick lita hjälp o sen sov jag gott.
Idag har vi vatt hos mamma o pappa på middag,vi har ju inte vatt där sen förra torsdagen o det tyckte min pappa var alldeles för länge sen...haha....men vi har ju passat på o gå promenader när det vatt fint väder.
Nu ska jag jojna mina barn o hoppas på att dom sover hela natten....(dröm vidare mamma).
Så natti natti.
Vissa människor bör titta sig i speglen o rannska sig själva innan dom kritiserar o gnäller på andra....!!!!

Alla andra hinner

Ja...det känns som att många andra hinner med så mycket fast dom har barn...jag känner inte att jag hinner med mitt hem,laga mat mm....eller så e det hur man prioroterar....jag vet inte....visst tar barnen tid o helst när det e 2 så små....men kanske e jag bara lat????
I o för sig e vi ute så fort vädret tillåter o så.......
Just nu e mitt ena barn inne i en period där man blir ledsen så fort jag inte syns......(behöver inte tvunget va jag-kan va vem som helst)
Ja,ja...nån gång ska jag väl få tillbaka min energi-den har ju varit borta nån vecka nu....
Tror nog bara jag e inne i en svacka nu...tänker mycket på kvällarna mm....jag e inte deppig eller så,bara lite låg.JOBBIGT.
I dag har vi vatt ute hela em-så underbart väder o barnen sov så sött i vagnen......
Ska snart ta en dusch o sen sova......ska visst bli dåligt väder i morrn så kanske man får gjort nåt vettigt här hemma...men jag har ju en gubbe som kunde hjälpt till lite mer med....men som sagt....det blir nog bra till slut.....ÄLSKAR MINA BARN-DET UNDERBARASTE I LIVET

Krama

Ja snart ska jag krama kudden...bäst att gå o lägga sig i tid för man vet inte när barnen vaknar ju....natten som varit var helt ok....Hanna vaknat tillnåt o fått nappen men sen fick dom mat 4...o sen sov dom till 7 igen då Simon tyckte vi skulle gå upp....o det gjorde vi....o 20 min senare så sov han i babysittern.....hm
Har varit ute hela em idag,var ju ok väder-lita kallt om händerna men det var ju bara att gå o köpa ett par vantar så bota vi det.
Har vatt lite kinkig i kväll med men inte så farligt som igår...men beror på trötthet tror jag....(fan vad jag gnäller):)
Barnen mår bra o har vatt goa hela dagen i stort sett.....har blivit mer medvetna om varandra o lite avundsjuka....har man den ena i knät så kan den andra bli ledsen o vice verca....men vi löser det med.
MIn hjärna har blivit helt fuckt up på sista tiden...glömmer en massa saker som folks födelsedagar,grejor jag har lovat att kolla upp mm....men jag tänker alltid att jag ska göra det men så ibland kommer där en bajsblöja eller en spya emellan sen så är det jag skulle gjort helt bortblåst från hjärnan....
Nä dags att fixa välling o borsta tänderna o sen in till mina barn.....

Ragata

Det är vad jag har varit på em o delar av kvällen....tyvärr har min omgivning fått ta del utav det både obefogat o befogat.....
Vet ej varför...kan bero på sömnbrist,envis förkylning o en jäkla huvudvärk o sen var det 2 år sen idag vi miste gubbens mor i en olycka....men ja....tyvärr blev det så idag....
Vi hade gubbens far på middag idag o även Jessica o lilleman vart här....så lite trist att mitt humör var som det var....men men.
Hoppas på bättre dag i morrn....
PS.Humöret har inte gått ut över barnen.DS

1 år sen

Ja för ca ett år sen så satt man o va "nygravid" det var ju definitivt inte långt gånget o jag visste ju inte att det skulle bli två....o nu sitter man här ett år senare med 2 så små underbara barn....helt otroligt...och att man lyckades prika in att det var en av varje....hehe...det var ju bara perfekt eftersom det inte blir fler barn här....könet hade inte spelat nån roll men jag är glad att det blev som det blev.....
Nån gång i bland kan jag sakna att vara gravid för känns som det var 100 år sen...låter konstigt kanske.....men på ett vis hade det vatt mysigt o uppleva allt igen.....men som sagt det är stopp här.....
Sitter ibland o tittar på bilder från slutet av graviditeten o från bb......tur det finns kamera....
Nä...nu e det slutsvamlat.......ÄLSKAR MINA BARN SÅ SANSLÖST MYCKET

Seg

Ja...känner mig seg som fasiken.....men går väl över om en stund.....
I dag har dagen bjudit på lite städning o sen en långpromenad med gubben o barnen...vi var även på kyrkogården med en blomma till gubbens mammas grav.....i morgon är det 2 år sen vi miste henne....Saknaden e stor.
Just nu tittar gubben på bois på tv....hur man nu kan vilja göra det,han har tom betalt 79 kr för att se matchen....jaja....Hanna ligger o tittar med honom o Simon sover en runda i soffan....
I kväll händer det ingenting mer än att slappa.....
Känner att jag hade behövt att gå o sova en stund men blir nog inget med det....
Får väl jojna familjen i soffan.......

Fredag

Fredag kväll o här sitter jag...barnen sover o gubben ligger i soffan o är förkyld o tittar på nån tråkig film....funderar starkt på att gå o lägga mig....känner mig fortfarande inte kry....ena dagen bra o sen mår man skit nästa dag...men rättar väl till sig.
Jag har ju en ganska snäll gubbe som åter igen tog natten för han såg hur risig jag var....o tror ni inte att busungarna sov ända till fem i morse o sen fick mat o somnade om igen....sista nätterna jag har haft så har dom minsann jäklats med mamman....nej så klart dom inte har dom har ju vatt förkylda di små liven....men dom blir bättre dag för dag.
I dag så tog vi det bara lungt påå fm o mös o "lekte" barnen var gosiga o glada....
Idag fick dom smaka majspure o jag lovar att jag har fått byta ett x antal bajs blöjer på min tös idag....men hon har inte verkat ha haft ont i allafall.....ska återgå till morotspuren några dagar till....men hade glömt köpa ny ju....dom får vänja sig vid en sak i taget....rätt eller fel....vet ej?
Vi har vatt o handlat mat med tant Maria med o ups....blev visst en jacka med...men vart inte dyrt så känns ok.
Min lilla tös har dom siste dagarna blivit olycklig kl 16.....exakt samma tid varje dag....hon brukar inte vara så ledsen men just då kan man inte lägga ner henne o det gör inget men kan vara lite klurigt när man ska på toa...men det löste vi idag med....hon fick sitta i knät när mamma kissade....:)....efter massa kel o gos o en liten tupplur så e hon nöjd igen o som tur e så brukar Simon vara ganska pigg o glad vid den tiden så underlättar ju....sen brukar bägge barnen bli så glada när dom ser att gubben kommit hem....(han e intressant i 30 sek)haha....
Nä gott folk....natti natti

Middag

Japp...idag bjöd jag ut mig själva på middag hos mamma o pappa.....inte rent fel kan jag ju säga....mammas mat e alltid bäst hur gamal man än blir.....:)
Givetvis var barnen med,vi tillbringade ganska många timmar där idag...brukar vara där ofta men inte så länge...men både barnen o mina föräldrar njuter av det.
Dom satt med oss i sina matstolar när vi åt o dom fick morotspure...o jäklar vad dom gapade...dom har kunnat äta mera om dom fått....men dom får ta det lungt nu i början.
Har fått lite egentid nu på kvällen så vatt skönt,fått städat undan lite o ducshat mm...egentligen skulle jag vilat för det e lite si o så med nattsömnen för tillfället....har busiga barn...haha.
Nu ska jag ringa förbereda för morgondagen o hoppas på att mina barn kommer hem strax för jag saknar dom ju.....
Har tom hunnit prata med tant Mia idag....mycket trevligt.


Jag är....

Jag är mycket dålig på att för tillfället uppdatera min blogg,skicka sms,ringa mina vänner mm....men det e inte så att jag skiter i det eller i mina vänner.....tänker varje kväll att jag ska göra dessa saker men så helt plötsligt är ju kl mitt i natten...men lovar att jag ska bli bättre....ringde faktiskt tanten i hyllinge i dag men då var det upptaget....så typiskt....
Livet rullar på annars...har varit och är väl lite sjukstuga här....jag har vatt sjuk o sen har barnen blivit förkylda men är bättre...nu har jag åkt på ögoninflammation...suck.
Barnen mår annars bra och är rätt så harmoniska av sig...dock har det ju varit lite oroligt när dom ej mått bra....men dom skrattar o snackar o kommer nya saker hela tiden...börjat äta har dom oxå fått...körde på med gröt en vecka men det var väl så där men sen när dom nu fått smaka morotspure så var det nycket uppskattat....
Min lilla tös har börjat visa lite mer humör o kan bli riktigt sur om man ibland håller på med Simon men bara bra att hon visar att här är jag för innan har hon funnit sig i allt o bara väntat....men för det mesta är hon solskenet själva...bara vid läggdags hon blir lite ledsen men efter att man stoppat om henne några ggr o stoppat in nappen så sover hon.....min lilla snutta.
Simon är oxå en glad bebis men visar mycket bestämt när det e nåt som inte passar..han snackar nått otrolit mycket nu för tiden....aldrig några problem vid läggdags.....han ligger o snackar sen somnar han.
barnen har börjat vakna mer på nätterna o vill gärna ha mat redan vid 2...gäsp....men som tur e så somnar dom om igen,vatt dock en natt nu i veckan som dom höll mig vaken hela natten men gubben min tog natten efter så jag fick sova.
Dom är lite mera oroliga på kvällarna nu för tillfället så då behövs ju både gubbens o mina händer så tyvärr så ligger man efter med hemmet oxå....kaos....försöker att hålla på på dagarna med men det e lite svårare att släpa omkring på två bebisar i hela huset än en bebis....vi har ett dåligt planerat hus o en mycket rälig trappa....men som sagt det går lite lättare nu när man ändå kan lägga dom i bebis gymet en stund.....
Nu får manhoppa i sängen så får amn se när man blir väckt i natt.


Yes

Mina små änglar ligger o sover i sin säng.....har haft svårt att få dom att göra det innan på dagen...men det går framåt.
Dopet vi hade i söndags gick jättebra...tyckte allt var fint....moster Lena o gubbens bror Johan var gudföräldrar o även min syster stod med där framme i kyrkan.
Simon sov sig genom dopet och Hanna var nyfikeno vaken...ingen av barnen skrek.
Vi fick otroligt mycket fina doppresenter....nu ska vi bara få plats med allt....får hitta nån bra fin lösning.
Tack så mycket alla som kom o även till er som inte kunde komma.
I dag tar nog barnen ojag en hemmadag o sen i kväll ska vi på kalas.....
Nu ska jag passa på att äta frukost medans mina barn sover.....
Bilder på dopet kommer när vi lagt in bilderna på datan.....

RSS 2.0