Helgen slut

O så e jag med......denna helgen har gått så himla fort...i
Fredags var vi hos Jessica o Lilleman på kvällen.......han e så go Lilleman o klåfingrig...haha.
Hela Lördagen tillbringade vi ute hos mamma o pappa då gubben målade......blev middag där o snapsar-till gubben,jag körde som vanligt.
Även i dag Söndag har vi vatt hos mamma o pappa då det e morsdag.....var oxå en runda på kyrkogården o sen var vi ute hos farfar en sväng.....
I morgión e det tidig uppstignig...börjar jobba kl 7.....men fördelen e ju at man kommer hem tidigt....ska skärpa mig på uppdateringen...jag lovar......hej hej


Tralalalalala

Egentligen borde jag skämmas så dåligt som jag uppdaterar bloggen.....men har inte orkat.
Blir inget lånt inlägg nu heller...ska vila.....men varit en bra vecka....jobbat,träffat Lilleman mm.
Idag var jag o handlade lite till Felix....kunde inte låta bli..så sött ju.

Helgen snart slut

Ja...så har denna helgen med gått....skulle ju egentligen åkt till Tivoli i går med jobb....men jag o en av mina boende stannade hemma....lite synd men inte hela världen....jag var ju på Liseberg i Torsdags.
Så kom hem tidigare i går så kunde slappa i soffan med gubben.....hade dock ont i magen så var ju inte riktigt kul.
Dagen idag började väl så där!!!!Men sen blev den bättre...vi körde ut på center syd o då var Lilleman o Jessica oxå med......gissa om detvar en stolt morfar som körde barnvagn idag...har aldrig sett han så rak i ryggen...haha.
Meningen var att vi skulle hitta en ny mobil till mig....har ju sagt upp mitt abonemang så går ut nu i veckan...men har tillfälligt gjort om det till ett kontantkort med samma nr så jag kan ta det med mig vidare sen.....så om jag inte smsar lika mycket nu så beror det på att jag inte har så mycket pengar på det...så till jag laddat det kommer jag att vara snål...haha.
Det var urmysigt o ha Lilleman o Jessica med....gubben bjöd på middag med...tack.....sen for vi hem till mamma o pappa på en fika....o där kröp Lilleman på golvet o pilla på deras stenålders video...haha.
I morrn ska jag ha en heldag med syrran o moster(farmor)Lena.....nice.
Nu ska jag gå o ringa tant Mia o sen ska jag tycka synd om mig själva.....får man verkligen göra ibland.
Lill-Linus har kommit hem från BB med så nu e han en äkta Landskronabo....tjoho

Som sagt

Som sagt var vi ju på Liseberg i går med handikappbowling gänget o allt gick kanon,vi fick gå före i kön för att kommma in o tu var det -megalång kö.....vi fick även gå före i vissa karuseller som flumreidern o så o fick sitta kvar i vissa karuseller o åka 2 ggr......toppen o på vägen hem fick vi mat som var förbeställt o det gick oxå smidigt.....tack så mycket Maria o Ann för att ni fixade detta.
Idag ska jag gå på o jobba kl 14.30 o sen jobbar jag natten och hela dagen i mornn för då ska vi till tivoli i Köpenhamn...men sen e jag ledig på söndag....tur-så man kan sova.
Pratade med kusin pappa Linus i går o grattade till Lillinus.......ska bli så kul att få se han sen när dom kommit hem o allt lugnat ner sig........Lillinus finns på webbisar Helsingborgslasarett -pojke Nilsson 20/5.

Fan

Skrev ett inlägg om vår toppendag i dag o så försvann hela skitet......nu skiter jag i det

Hurra

HURRA HURRA JAG HAR FÅTT ETT KUSINBARN....TJOHO.......EN LITEN PÅG


Snart

Ska snart bege mig till stan o träffa Lilleman,vi ska ta en fika ihopa.......han ska väl ha gröt o jag tror jag kör på en vegetarisk macka...mums.
Annars idag ska jag jobba...men det känns lungt....i morrn bär det av till Liseberg...tjoho......så då e jag nära er Lapplänningar.
Sitter o väntar på ett telesamtal med.....ring ring.........
Nä nu ska jag packa ihopa mig o dra....hej hej


Segt

Tycker tiden går så sakta....annars brukar den minsan springa i väg.....jaja....men det häne ju en del i veckan så går nog rätt fort ändån.
Idag e det jobb som gäller...gäsp...i går kväll var jag så trött så jag kompade ut från jobb en timma tidigare men det var ok för mina kolleger o där var full bemaning.
Idag händer inte så mycket innan jobb....ska ta tag i lita saker här hemma o så........
I kväll på jobb så ska vi ha föräldrarträff så det e ju skoj att det händer nåt som inte är dom vanliga rutinerna....jag o den andra pia ska köra o handla i em.....hej svejs.


Dom nygifta tu


Jojo

Visst hamnade man på bröllop i går hos lille kusin Linus....mina föraningar stämde.......
Dom hade vigseln i kollenin....lite småregn var det allt.....men sen var vi i en lokal och åt o drack(jag körde).
Det var bara närmast sörjande som var med på bröllopet o jag o gubben räknas väl in där.......
Jag o Petras bror var vittnen......båda är vi ogifta så dom tyckte nu att det var vår tur nästa gång.....haha....men jag har en gubbe som inte friat ordentligt.
Så numera tillalar jag min kusin Herr Nilsson.
Gubben blev rätt rund under fötterna....suck...skulle inte med hem...men moster Lena gick bakom honom och satte paraplyeet i ryggen på honom så han gick framåt.
Hans första kommentar i morse var att det var tur vi kom hem tidigt.....!!!!!!O vems förtjänst e det då????
Nu e det städning som gäller......måste få undan,det e så mycket i veckan så måste....ska snart väcka gubben om tar en liten vila.....funderar sen på att ringa o väcka Jessica......tralllalllallla.

Idag

Vi ska till kusin Linus idag o hans "fru"...dom har ett gemensamt kalas........men jag har mina misstankar om att det kan vara nåt annat på gång med...vi får väl se....jag kanskae e helt ute o resor.
Än så länge har jag inte gjort nåt utan bara slöat o sovit mellan varven.......men nu måste jag ta mig in i duschen....har ju en gubbe som oxå ska in där o han tar sån tid.
Typiskt så har vi ingen kamera så vi kan inte fota idag men häxan har nog sin med.......gubben o bror e iväg o tittar på en nu så vi får se vad det blir.......ha en trevlig kväll....o heja Malena

Trötter

Haft en heldag med jobbet ju...sk personalmöte o det var ok...men man blir så fruktansvärt trött i huet....jag i allafall.
Men tiden gick fort o det e alltit trevligt att man åker i väg för sånt då o då.....
Angelica-när ni ska dit så ta en varnm tröja,ganska kallt där inne o ja du får mat,god frukost o god middag o em fika.
Märker att jag e för trött för att skriva...bokstäverna hoppar.....så återkommer imorrn.....hej hej

Älskade Lilleman och morfar


Hungrig

Jag väntar på att moster ska komma med bullar.........jammi jammi.
Dettta e sista dagen jag e hemma nu i morrn e det dags med jobb igen...vi ska ha heldagsmöte...o det kommer att vara så jobbigt att sitta stilla hela dagen......man e inte van vid det.
Idags ka jag bara vara hemma med......e trött....man blir slö av att vara hemma.....gick upp lite i nio men hade kunnat gå o lägga mig på soffan nu.....men ska inte.
E avundsjuk på tant Maria som är i Ullared......jag då???????Haha.
Får väl aktivera mig med nåt så jag inte somnar......hej hej

Dålig

Dålig på att blogga...ja jag vet....skäms på mig...tror det var i lördags jag bloggade sist.
Gubben var som sagt på galaj då o kom hen rätt rund under fötterna.....men som tur va så somnade han fort.....han hade oxå lyckats med att bada sin telefon o sin kamera så nu e han utan båda sakerna...tut han fått låna telefon av moster Lena.
I söndags så hade vi en liten fest med några av boendena i stan o det var trevligt o så.
i måndags var jag hos dr o sen har jag inte gjort så mycket....har haft så ont i magen o mått skit.
Idag har jag varit med Lilleman när dom var hos dr......han var så duktig o snäll pågen......helt underbar...men det visade sig att han ite var allergisk så det var skönt....kanske e det sin mamma han inte tåler...haha.
Sen var vi i stan en rúnda o fikade men jag kunde inte äta så mycket...mådde bajs så jag fick köra hem sen......men sov en stund o nu känns det bättre........
Lovar att uppdatera oftare...hej hej

Im back

Ja...vart ju så mycket i förra vecka med jobb o andra saker så det blev lite dåligt bloggande,men nu e jag hemma nästan hela veckan så blir väl bättre då...hoppas jag.
Har jobbat idag o gud vad tiden gick fort...o minsan så var Lilleman o hälsade på mormor 2 på jobbet o han verkade trivas där....förstår bara inte varför ingen av mina brukare ville byta hans blöja...dom bara sprang i väg när det kom på tal...haha.
Idag e jag gräsänka...gubben e o fiskar horngädda,dom brukar göra det en gång om året han o hans bror o några till....sen e det ju sillalunch först med tillhörande snapsar o sen på kvällen krogrunda......oj ojo oj...inte kul att få hem gubben i natt....
Ganska skönt att vara själv men senare i kväll när det börjar närma sig småtimmarna så kommer jag nog inte att tycka det e så kul....så hoppas gubben har vett att komma hem i någorlunda tid......annars står jag med brödkavlen o slår den hårt i huvudet i honom...eller hur Jessica-visst får jag göra det mot din pappa????
O i morrn bitti ska jag spela musik här så att det dönar i väggarna...tjoho

Ingen rast-ingen ro

Ja...är bara hemma o vänder typ idag......ska ju jobba kväll o natt idag igen......innan det ska jag med häxan o fixa lite saker i stan till "festen" vi ska ha med våra boenden.
I morrn far jag iväg en runda på fm igen o sen ska jag inte göra ett skit-vill gubben ha nån go mat i morrn kväll får han fixa det själva.
Ska alldeles strax gå in i duschen o vänta in häxan som skulle ringa...men hon e gammal så hon sover väl än.....haha.
Så vi hörs när vi hörs...hej hej
Ps Zandra-e du pigg nu???haha.Ds

Besök

Jajamensan,det har vi haft av Lilleman o Jessica hela kvällen...skitskoj.Lilleman var en glad liten skit i stort sett hela tiden-nu e han inte stilla så mycket utan hasar sig fram på golvet.
Morfar gubben passade honom själva när vi var iväg en timma själva-o det hade gått så bra så,pillade på morfars dvd mm......gullunge.Ja ja Jessica det var kul att se dig med(tack för kanelbullarna).
Ja hade ju persolmöte på jobb i fm o sen var det hem o laga mat o sen hamnade jag i sängen för lite vila,hade bara sovit 3 timmar på jobb i natt pga att jag mådde så illa.
I morrn e det full rulle-sticker hemifrån innan 9 o sen e jag inte hemma förrän ett dygn senare.Ska tilll dr o sen ska jag jobba plus att jag har tagit på mig en extra natt.
Så vi hörs när vi hörs

Ännu ett inlägg idag

Ja,otroligt.......nu ska jag snart bege mig i väg-måste tanka innan jobb med..... så tråkigt.
Går omkrng här o mår illa-blä-men släpper väl så småmingom,men tanken på att äta smörgåstårta i kväll lockar inte...men det e ju några timmar dit.
Försöker få tag på gubben men han svarar ej...grrr...men men dom har väl möte.
Har i allafall hunnit prata med tant Mia o även Jesica idag.


Kaffepaus

Mmmm.tar det nu!Håller på att gå o plocka lite smått här hemma o städa...dock kom jag upp på ovanvåningen nu o såg att här behövdes det dammas,men det lämnar jag till gubben för det e hans jävla högtalare,datar,tv o en mssa andra manicker som e dammiga.
I natt har jag sluppit höra gybbens snarkningar-han har varit så tyst så.......
Dock hade jag svårt för att somna fast jag var skittrött.....ligger o tänker för mycket o det ska man inte göra när det e dags att sova.Sen har jag hafr "krypningar" i hela kroppen med...har haft det dom sista nätterna...men men när jag väl somnade så sov jag gott sen märkte inte ens att gubben stack i morse.
Ska snart gå o äta en lättare lunch,ska jobba sen o vi har kalas på jobb då så då bler det gotti gott gott.
Har även natten på jobb så personalmöte sen så jag e inte hemma förrän 12 i morrn...hej o hå.......fy vad jag e trött på att ha ett späckat schema o så har jag tatt på mig 2 extra nätter denna vecka med...hur dum e jag????Blä

Hemkommen

Vi har varit hemma i några timmar nu faktiskt,skönt på ett vis att komma hem i tid så man kan ha lite kväll.
Vi har inte orkat packa upp allt än utan det blir lite då o då.
Men vi har haft en helt underbar långhelg-har vatt så skönt att vara borta o sluppit tänka på alla "problem" nu menar jag inte problem direkt så men är mycket just nu.Så detta satt bra ,med en tur borta.
Vi har haft strålande väder hela tiden,även i dag fast det var lite kyligare.men inte kallt.Vi har ätit gott o slappat o haft oss-gubbarna har hinkat öl,jag tog inte så många ,till kusin Linus besvikelse,han ville se mig tull tull....haha.Nätterna har vatt si sådär eftersom man har en gubbe som snarkade så sju in i helvete,jag fick gå o lägga mig i det rummaet som var över så att säga,tom kusin blev störd av honom fast han låg i ett annat rum.....grrrrr.
Men i det stora hela så har allt varit toppen.bara synd om kusin Linus som inte fick "nuppa" haha.men e ju inte så konstigt med högravid flickvän.
Nu börjar en tuff vecka igen med en massa jobb o diverse andra aktiviteter-gissa om jag längtar efter semestern
Ps Vi hant även med en tur till Osby-så det blev lite shopping till mig o till Lilleman.Ds
Ps Jag fick inga fiskar denna gången men fiskade inte så mycket.Ds
Ps Gubben trillade inte i sjön.Ds

RSS 2.0