Sjukstuga

Har det vatt här hela veckan så därav inget bloggand,har inte funnits tid till det med 2 sjuka barn o en gubbe som vatt i väg med jobbet.....men nu e det något bättre här o barnen e gladare o piggare.
Fick ju gå med dom till dr i måndags då lillkillen andades konstigt så han fick inhalera men nu har vi även fått hem grejor om de skulle komma tillbaka....lilltjejen hade en början till öroninflammation men fick inget pencillin....på tisdagen var vi oxå hos dr igen då hon skulle kolla lillkillen o det var mycket bättre men fick inhalera där uppe en gång o han fick ju andas adrenalin först o herrejösses...han var nästan som han var hög hela em...han var som ett duracellbatteri o var helt tokug men så mycket jag ,mamma o pappa skrattade.....han däckade till slut på köksgolvet vid 18 tiden.
Lilltjejens öroninflammation hade gått tillbaka!!!!men fick hostmedicin för hostan....lägg sedan till att hon har fått 2 tänder denna vecka o killen en så inte konstigt det varit tufft för dom o sälva har man vatt förkyld som fan(tåler inte barnbacilusker)...:)
Men nu e det på väg på rätt håll.....:)

Kommentarer
Postat av: Fimpens sambo

Hej hopp...hoppas ni alla är friska o krya den här veckan. Lite vår på gång här i norr nu och snart frivecka igen. Hälsa....tjohej

2011-03-21 @ 14:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0